Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Καθάρισαν το λιμάνι της Ερμιόνης

 Η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης με τη συνεργασία του Δήμου Ερμιονίδας, την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου 2013 διοργάνωσε τον καθαρισμό του βυθού του κεντρικού λιμένος Ερμιόνης και των Μαντρακίων με τη στήριξη του Ναυταθλητικού Ομίλου Ερμιόνης και του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου.

Σύσκεψη του Εμπορικού Συλλόγου Άργους για την πάταξη των φαινομένων παρανομίας που πλήττουν τον Εμπορικό κόσμο της πόλης

 Σύσκεψη πραγματοποιηθηκε την Τετάρτη 15/5/2013 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Άργους παρουσία μελών του Δ.Σ του Συλλόγου και των Αρμοδίων Αντιδημάρχων κ.κ. Δούρου και Οικονόμου και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Άργους κ. Σταμελου.

Το Ναύπλιο συμμετέχει στη "Νύχτα των Μουσείων"

  Η πόλη του Ναυπλίου συμμετέχει με τα μουσεία και τους χώρους τέχνης της στον ευρωπαϊκό εορτασμό της Νύχτας των Μουσείων το Σάββατο 18 Μαΐου 2013. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου σας προσκαλεί σε μία μουσική ξενάγηση στα μνημεία της Αργολίδας.

Σκύλος δάγκωσε σκυλάκι και γυναίκα στο κέντρο του Άργους

 email επώνυμη καταγγελία αναγνώστη

 Στις 13 Μαΐου κατά τις 22:00 στο κέντρο του Άργους αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε για δεύτερη φορά σε μικρο σκυλάκι που κρατούσε κυρία . Στην προσπάθεια της να το σώσει όρμηξε και σε αυτήν. Για καλή της τύχη ακούσαμε τις φωνές και υπάλληλος από την καφετέρια "Άρωμα καφέ" και έτρεξε να βοηθήσει.

Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Αργολίδας

 Σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού του Συλλόγου μας από 12 -17 και τις σχετικές διατάξεις του Ν. 1264/82, σας καλούμε σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Ναύπλιο στις 17-05-2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Masterclass από τον σκηνοθέτη Νίκο Καβουκίδη στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους

 Το Δεκέμβριο του 2012 στα πλαίσια της 12ης Camera Zizanio του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους, το 1ο ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ τιμήθηκε με το Βραβείο "Νίκος Καβουκίδης". To βραβείο συνίσταται στην παροχή επαγγελματικού τεχνικού εξοπλισμού για το γύρισμα της επόμενης ταινίας του σχολείου σε βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Παραπληροφόρηση του –STAR CHANNEL !!!


Δελτίο τύπου
Γεώργιος Μοσκοβίτης
Δημοσιογράφος

Προς τα Μ.Μ.Ε
Αγαπητοί συνάδελφοι .

Από την πρώτη στιγμή εγώ προσωπικά από την αγανάκτηση που με κατείχε δημοσιοποίησα την απίστευτη περιπέτεια του εγγονού μου και έτυχε της πρέπουσας και σοβαρής προβολής από τα δικά σας μέσα…και εκ’ μέρους της οικογένειας μου σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αυτή μου η οργή θα μπορούσε να υπήρξε για το οποιοδήποτε παιδί που κατοικεί στην πατρίδα μου Ελλάδα ανεξαρτήτως φυλής η χρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου