Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Aρχοντικός ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ...8-0 τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ

Για τον θεσμό του κυπέλλου ο Παναργειακός ισοπέδωσε την ομάδα της Επιδαύρου και την κέρδισε με 8-0 και δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα τον τελευταίο καιρό.


Η ομάδα του Ασκληπιού είχε ορισμένες βασικές ελλείψεις όπως ο Σάκουλης που είναι η μισή ομάδα αλλά και ο Παναργειακός έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές που όμως έδειξαν στον προπονητή τους ότι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.
Ο Τριμπόνιας ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού που σημείωσε 4 γκολ (24',41',43',80') και ακολούθησε σε απόδοση αλλά κσι σε γκολ ο έτερος επιθετικός Αιβαλιώτης που πέτυχε 2 γκολ στο 51' και στο 66'.
Τα άλλα δύο τέρματα των Λύκων πέτυχαν οι Ζίου στο 17' και Κάπλατζης στο 19' και έτσι ο Παναργειακός έφτιαξε ψυχολογία για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Παρνασσό στο γήπεδο του Άργους στις 15:00.
Το 5-0 που είχε διαμορφωθεί από το ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Δουβίκα να περάσει και άλλους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ αγωνιστικό χρόνο στα πόδια τους και έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : Κομπόσης, Καστρίτης (46' Λάτσης), Φλώρος (46' Ταμπάκης), Κουτρουμάνος, Μπόμπος, Κάπλατζης (46' Νικολάου), Ζίου, Παπαϊωάννου, Τριμπόνιας, Αιβαλιώτης, Φασουλής.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : Παπασαράντος (66' Μπάμπης), Γεώργας Γ., Γεώργας Δ., Ferhati, Τόγιας, Τσάλαφος, Λαλιώτης (72'Βερδελής), Γεωργιόπουλος (46'Δήμιζας), Pali, Υφαντής, Τζιώλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου