Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013


Μανιάτης στο "ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ": Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να ενσαρκώσει πολιτικά τις χειρότερες παραδόσεις του στρουθοκαμηλικού λαϊκισμού στη νεότερη πολιτική ιστορία

  Συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη στην εφημερίδα «Το βήμα της Κυριακής» και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Κρουστάλλη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θεωρείτε ότι ο διάλογος για την Κεντροαριστερά έχει προοπτική έπειτα από την απάντηση του κ. Φ. Κουβέλη στην επιστολή Βενιζέλου;

Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στον δρόμο της ενότητας ως στρατηγικής μας ιδεολογικής και πολιτικής επιλογής. Δεν ταιριάζουν στη σημερινή Ελλάδα η αμυντική κομματική περιχαράκωση και η πολιτική στασιμότητα. Μετέχουμε στην ίδια κυβέρνηση και ανήκουμε στον κεντροαριστερό χώρο, έναν χώρο που εκπροσωπεί το 30% των Ελλήνων πολιτών, τον χώρο των ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών και δημοκρατικών κομμάτων. Παλεύουμε για ιδέες, αξίες, στρατηγικές επιλογές αλλά και για συμπόρευση και κοινή δράση». 

Με Γιάννη Μιχελάκη η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Αργολίδας

 Η ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αργολίδας για την κοπή της πίτας, θα γίνει την Κυριακή 24/02/2013 και ώρα 19:00,στο ξενοδοχείο "ΑΜΑΛΙΑ".

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

"Αλλαγή Πορείας": κ. Αναγνώστου ο καλός ψεύτης πρέπει να έχει και καλή μνήμη













Δελτίο τύπου
Δημοτικής Παράταξης
Αλλαγή Πορείας

 Στα όρια της γελοιοποίησης φτάνει ο Γ. Αναγνώστου με τη νέα ανακοίνωση …αποκήρυξης του blog της παράταξης του. Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Αναγνώστου για την ανάρτηση που είχε κάνει στο blog της παράταξης του σχετικά με τη μελέτη των ρεμάτων που ολοκλήρωσε ο δήμος Άργους Μυκηνών και κατ΄επέκταση για το σχέδιο πόλης του Άργους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου