Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013


O Δήμος Άργους – Μυκηνών συμμετέχει στην εκστρατεία για την οικολογική μετακίνηση - Ecomobility 2012-2013

Η Eκστρατεία ECOMOBILITY 2012-2013 

 O Δήμος Άργους – Μυκηνών συμμετέχει στην εκστρατεία για την οικολογική μετακίνηση η οποία διοργανώνεται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά από το ECOCITY, με τη συνεργασία και τη συστράτευση Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών. Στόχος της εκστρατείας είναι ο ερεθισμός των νέων για την προσέγγιση προβλημάτων της πόλης, η ευαισθητοποίηση τους για το Περιβάλλον και η ενεργοποίησή τους στην αναζήτηση λύσεων, με προσανατολισμός στην αλλαγή συμπεριφορών και στην προώθηση της ποιότητας ζωής στις πόλεις μας.

Ανακοίνωση του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αργολίδας για την Πανελλαδική απεργία της 20ης Φεβρουαρίου

 Δελτίο τύπου

· ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ!

· ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

· ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ Ν’ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ

  Η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με την ψήφιση του μνημονίου 3 και τα νέα μέτρα λιτότητας κορύφωσε την άγρια, νεοφιλελεύθερη επίθεση σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, στήνοντας ένα «σκηνικό» πρωτοφανούς βαρβαρότητας: επιστρατεύσεις απεργών, φορομπηχτική πολιτική άνευ προηγουμένου, εργασιακά δικαιώματα έναν αιώνα πίσω, μαζικά «λουκέτα» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δημόσιο σύστημα υγείας υπό κατάρρευση, παιδεία υπό διάλυση, ανεργία σε πρωτοφανή ύψη, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι σε απόγνωση. 

Γ.Ανδριανός: Ανάγκη συνέχισης του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση με θέμα την διασφάλιση της συνέχισης του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής: 

Με ένα SMS βοηθήστε τον σύλλογο καρκινοπαθών νομού Αργολίδας

  Ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων νομού Αργολίδας ''Η Αλληλεγγύη''  διοργανώνει  τηλεμαραθώνιο με χορήγηση άδειας και απόφαση του υφυπουργού εργασίας,κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας.

Ετήσιος χορός Ηπειρωτών Αργολίδας

 Τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Ηπειρωτών Αργολίδας, πιστεύοντας στην αναγκαιότητα της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης ,καλούν τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου σε μια βραδιά...απόδρασης το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου