Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013


ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!! ΓΙΑ ΤΟ HANDBALL


Το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην πιο κρίσιμη καμπή του, καθώς τις επόμενες 4 αγωνιστικές θα κριθούν τα πάντα όσον αφορά την κατάταξη της ομάδας μας στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Στην πρώτη στροφή αυτού του δύσκολου δρόμου ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας την σκληροτράχηλη ομάδα του Κιλκίς. 
Στο ματς του 1ου γύρου η ομάδα μας είχε υποφέρει πραγματικά για να φτάσει στους 2 βαθμούς της νίκης. Το Κιλκίς εκμεταλλευόμενο την κούραση της ομάδας μας από τα δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Μαδέιρα και επιστρατεύοντας υπέρμετρο πάθος και σκληρότητα λίγο έλειψε να μας κάνει τη ζημιά. Κάτι αντίστοιχο θα επιχειρήσει και αύριο. Όμως ο προπονητής και οι παίκτες μας είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους.

ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ(ΑΡΓΟΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ(NIKON) ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΗΣ NIKON


Το Φωτογραφείο Φωτοσύνθεση με την υποστήριξη της Δ. & Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε. επίσημου αντιπροσώπου της Nikon διοργανώνει την Παρασκευή 1 Μαρτίου και το Σάββατο 2 Μαρτίου διημερίδα παρουσίασης φωτογραφικών μηχανών της Nikon και σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα κορυφαία μοντέλα μηχανών της εταιρείας.

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Στο Άργος τα τελικά των νεανίδων του βόλεϊ

Σύμφωνα με απόφαση του δ.σ. της ΕΟΠΕ η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων στο βόλεϊ θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Άργους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου