Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Αποδυναμώνεται το Κέντρο Υγείας Λυγουριού

  Αποδυναμώνεται μέρα με την ημέρα το Κέντρο Υγείας Λυγουριού, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται από τον δήμαρχο Επιδαύρου Κώστα Γκάτζιο. Αρχικά μετακινήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου η μοναδική παρασκευάστρια του μικροβιολογικού εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Λυγουριού χωρίς να επιστρέψει ποτέ πίσω στη θέση της.

Άλμα θανάτου στον Ισθμό για 30χρονη ειδική φρουρό

  Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει μία τριαντάχρονη κοπέλα - ειδική φρουρός - με καταγωγή από την Τρίπολη.

Παράνομη επιχορήγηση 725.000 ευρώ σε επιχείρηση της Αργολίδας από το 2009 και ακόμα ψάχνονται

 Στα χέρια των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται πόρισμα -φωτιά του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λέανδρου Ρακιντζή, αναφορικά με «παραθυράκια» στο υφιστάμενο πλαίσιο καταβολής κρατικών επιχορηγήσεων για επενδυτικά προγράμματα επιχειρήσεων από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Άλλαξε χέρια το Hydra Beach

 Τη διαχείριση του ξενοδοχείου Hydra Beach, ιδιοκτησίας Santoni Group Ιταλίας, αναλαμβάνει η Barceló Hotels & Resorts, ύστερα από σχετική διαδικασία που πραγματοποίησε η CBRE Atria. Το ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει από την 1η Μαΐου 2013 ως Barceló Hydra Beach, είναι το πρώτο ξενοδοχείου που αναλαμβάνει η εταιρία που ειδικεύεται στη διαχείριση ξενοδοχείων αναψυχής 4* και 5* και το δίκτυό της διαθέτει περί τα 150 ξενοδοχεία (40.000 δωμάτια περίπου) σε 17 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Βορείου και Νοτίου Αμερικής.

Με απόφαση του Αρείου Πάγου οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν δικαίωμα επικοινωνίας με τα εγγόνια τους

 Οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν δικαίωμα επικοινωνίας με τα εγγόνια τους, αποφάσισε ο Άρειος Πάγος αφού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1520 του Αστικού Κώδικα, οι γονείς δεν έχουν δικαίωμα να εμποδίζουν την επικοινωνία των τέκνων με τους ανιόντες συγγενείς, εκτός εάν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ερώτηση Ανδριανού για την πορεία των έργων της πύλης εισόδου στην Αργολίδα

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη με θέμα την πορεία υλοποίησης και το χρονοδιάγραμμα των έργων της πύλης εισόδου στην Αργολίδα από τους μεγάλους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου με την κατασκευή του οδικού τμήματος Δερβενάκια – Μυκήνες (Εκκλησιαστικά)

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Συνελήφθησαν δυο Πακιστανοί με χασίς στο Λάλουκα

 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους συνέλαβαν χθες το απόγευμα στο Λάλουκα, δύο Πακιστανούς, ηλικίας 25 και 21 ετών αντίστοιχα.

Πρόγραμμα προσυνεδριακού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ στην Ερμιονιδα και Νέα Κίο


Κυριακή 17/02/2013 : Νομαρχιακή Συνέλευση ΠΑΣΟΚ Αργολίδας στο Πνευματικό Κέντρο της Ν.Κίου στις 10:30 π.μ. με θέμα «πολιτικές Θέσεις -Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.»

Στο Άργος η ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων στο βόλεϊ

 Tην Παρασκευή έως και την Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο Άργους θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων στο βόλεϊ. Συμμετέχουν τέσσερες ομάδες με τις δυο πρώτες της βαθμολογίας να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Εγκαινιάσθηκε στο διαδίκτυο το HarvardX

Αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι το Harvard έχει εγκαινιάσει στο διαδίκτυο μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική υπηρεσία, το HarvardX, το οποίο διατίθεται δωρεάν.

Αξιοποιώντας τη μοναδική αυτή πλατφόρμα Μαζικών Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων (“Massive Open Online Courses”), το Harvard προσφέρει για πρώτη φορά ένα μάθημα ανθρωπιστικών σπουδών: πρόκειται για τις θρυλικές παραδόσεις του μαθήματος «Ο Αρχαίος Έλληνας Ήρωας» (“The Ancient Greek Hero”), το οποίο διδάσκεται συνεχώς από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, περισσότερο από κάθε άλλο μάθημα στο πανεπιστήμιο (περιλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο του Harvard ανάμεσα στα πιο δημοφιλή μαθήματα).

Συνεργασία του δήμου Άργους Μυκηνών και του "Λάιζα" για στείρωση των αδέσποτων

 Νέα δεδομένα βάζει η συνεργασία του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του Φιλοζωικού Συλλόγου Άργους «Λάιζα» που θα προχωρήσουν στην στείρωση 30 αδέσποτων θηλυκών σκυλιών στην περιοχή του δήμου. Ο Δήμος αναλαμβάνει το οικονομικό βάρος των 30 στειρώσεων και οι εθελοντές της Λάιζα αλλά και ευαισθητοποιημένοι φιλόζωοι πολίτες τη διαδικασία της μεταφοράς, φιλοξενίας και φροντίδας των σκύλων μέχρι να αναρρώσουν από την εγχείρηση.

Έλα στο Άργος να Καρναβαλιστείς

 Φτιάξτε την δική σας καρναβαλική ομάδα και ελάτε με την παρέα σας, στη Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Άργους Μυκηνών.
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου