Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013


ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ


Το Σάββατο 23/02/2013 στο εστιατόριο «ΠΑΝΤΑΖΗΣ» στο Κεφαλάρι, πραγματοποιηθηκε ο αποκριάτικος χορός της ομάδας του Παναργειακού. Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις παλαιμάχων και έγιναν απονομές σε προηγούμενες διοικήσεις καθώς και στον δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσο για την βοήθεια του στο σωματείο. Επίσης βραβεύτηκε ο Δ .Αργυρόπουλος για την προσφορά του ως γραμματέας για 35 χρόνια στην ομάδα. Ο Γ. Βαρελάς ως πρόεδρος των Βραβεύτηκαν ακόμη οι Γ. Μπέλλος , Δημ Καρυάμης , Δημ Κατσένης ,Χαρ. Μπακοπάνος , Χρ Ψυχογιός , Ε. Ποιλικίγκος .Δόθηκαν επίσης τιμητικές πλακέτες στους πρώην προέδρους που δεν παραβρέθηκαν (Δέδες, Γ. Μπαφίτης και Ιωσήφ Μερτύρης) .Ακόμη βραβεύτηκε και Τάκης Πανταζής σαν πρώην πρόεδρος .

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ


 Στο κέντρο Πανταζής στο Κεφαλάρι έγινε ο χορός του Αθλητικού Ομίλου Ερμή Κιβερίου. Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Γ.Μανιάτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Αργολίδας  Γ. Αποστολόπουλος, από τον σύνδεσμο διαιτητών ο Στ. Κρεμαστιώτης , οι αντιδήμαρχοι Άργους Μυκηνών Γ. Νώτης και Παν Δούρος καθώς επίσης και πολιτευτής με την Ν.Δ Β. Σιδέρης. Φυσικά από την εκδήλωση δεν έλειψαν ο πρόεδρος του συλλόγου Αν. Λυμπέρης και ο προπονητής της ομάδας Λουκάς Κούρος.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ.ΜΑΝΙΑΤΗΣ Επισκέφτηκε ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Ξεκίνησε  σήμερα η  διαδικασία της ψηφοφορίας   για την ανάδειξη αντιπρόσωπων  της Αργολίδας που θα συμμετάσχουν στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον βουλευτή Ι.Μανιάτη να έχει επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο Ναυπλίου ,όπου μίλησε από κοντά με τους ψηφοφόρους  και έλυσε ότι απορία είχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου