Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013


Η Πύλη Πολιτισμού θα προσφύγει στις δικαστικές αρχές για την προκλητική επίθεση της Χρυσής Αυγής

Δελτίο τύπου

Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου ανακοινώνει ότι, έπειτα από τα τελευταία γεγονότα της Τετάρτης 20/2/2013 με την προκλητική επίθεση εναντίον του από μέλη της Χρυσής Αυγής Αργολίδας, ο σύλλογος έχει ήδη προχωρήσει στη σύνταξη αναφοράς η οποία θα απευθυνθεί στις Αρχές (αρμόδια Υπουργεία, Αστυνομία, Δήμο, Περιφέρεια) και εξετάζει την προσφυγή σε κάθε αρμόδιο δικαστήριο.


Πεποίθησή μας είναι ότι τα γεγονότα από την Χρυσή Αυγή ήταν προσχεδιασμένα, εδώ και καιρό, δεδομένου ότι είχαν και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν εισβάλλει στα γραφεία μας με σκοπό να "υπαγορεύσουν" σε εμάς έναν άλλο τρόπο λειτουργίας, σύμφωνο με τις ρατσιστικές τους αντιλήψεις.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣ 26-17 ΓΙΑ ΤΟ HANDBALL


Ο Διομήδης Άργους αντιμετώπισε σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου  την ομάδα του Κιλκίς. Σε ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι τελικά η ομάδα του Διομήδη πείρε την νίκη με σκορ 26-17 έναντι της ομάδας του Κιλκίς. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 14-5 υπέρ του Διομήδη.
  

ΜΕ ΤΟΝ Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Το βιβλίο του Κώστα Μπατίκα "Η μαρξιστική θεωρία της επαναστατικής μετάβασης στο Σοσιαλισμό - Κομμουνισμού" παρουσιάστηκε το Σάββατο 23 Φλεβάρη στο βουλευτικό Ναυπλίου. Ομιλητές ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.
Ο Κώστας Μπατίκας (1945-2009) γεννήθηκε στα Στουρναραίικα Τρικάλων από φτωχή αγροτική οικογένεια και συνέδεσε την ζωή του με το εργατικό και κομμουνιστικό κίνημα. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας ανέπτυξε σημαντική αντιδικτατορική δράση στο φοιτητικό και μεταναστευτικό κίνημα της Δυτικής Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου