Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013


Τίμησε τον Κώστα Τασσόπουλο ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.


Στο Άργος βρέθηκε η ομάδα βόλεϊ νεανίδων του Πανιωνίου ΓΣΣ για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος.Με την ευκαιρία της παρουσίας αυτής στο Άργος ο Πανιώνιος ΓΣΣ τίμησε τον Κώστα Τασσόπουλο,πρόεδρο του Πανιωνίου Άργους,για την συνεπή και μακρόχρονη συνεισφορά του στην διάδοση της Πανιώνιας ιδέας.
Η βράβευση έγινε πριν τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Γ.Σ. Άργους και εκ μέρους του Πανιωνίου έκαναν την απονομή οι Χρυσοχοόου και Κοκκινάκης.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) 

www.argolidaportal.gr

Ο Βασίλης Καζούλης στο Nαύπλιο



Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2012 το Xenon στο Ναύπλιο, παρουσιάζει τον Βασίλη Καζούλη.
Ο Βασίλης Καζούλης είναι τραγουδοποιός της ροκ σκηνής και έχει υπογράψει κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια, όπως "Φανή", "Αν ήσουν άγγελος", "Κάτι να γυαλίζει", "Αεροπλάνα", "Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό", "Κοπέλες για λίγο", "Βορινό λιμάνι", "Τα φιλιά του Αυγούστου" κλπ

3ήμερο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ Ν.ΚΙΟ


Το Kέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», διοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό, θεματικό σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τίτλο: «Ανθρωπογενές Περιβάλλον και η αειφόρος διαχείρισή του».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Γ΄ Αθήνας και Δ΄ Αθήνας και τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Λακωνίας, την Παρασκευή 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε πενήντα εκπαιδευτικούς, δέκα από κάθε προαναφερθείσα Διεύθυνση.
Αφορμή για το θέμα του σεμιναρίου αποτέλεσε το θεματικό έτος της UNESCO 2013 που αφορά στο «Ανθρωπογενές Περιβάλλον και Αειφόρος Διαχείριση». Η θεματική αυτή δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να διαμορφώσουν εκπαιδευτικά εργαλεία και μεθόδους για την καλύτερη προσέγγιση της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου