Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013


Εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ

Χρηματοδοτείται από το leader η ολοκλήρωση του Λαογραφικού Μουσείου Ν.Κίου

Άλλη μια επιτυχία του Δήμου Άργους Μυκηνών: Χρηματοδοτείται από το leader η ολοκλήρωση του Λαογραφικού Μουσείου Ν.Κίου και η αγορά μουσικών οργάνων για τη φιλαρμονική Ν. Κίου
Μετά από προσπάθειες μηνών και την προετοιμασία του φακέλου εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου της ολοκλήρωσης του Λαογραφικού Μουσείου Νέας Κίου, προϋπολογισμού 154.867,00 Ευρώ. Πρόκειται για μια σημαντική είδηση για τη Δ.Ε. Ν. Κίου, καθώς ένα όνειρο πολλών ετών για την έκθεση των ανεκτίμητων αντικειμένων από τη Μικρά Ασία, θα γίνει πραγματικότητα. 

Ο "Διπλανός" του 2013 - Μία έκθεση με δύο θέματα

 Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας προσκαλεί στην έκθεση μικτών μέσων με θέμα “Ο ‘διπλανός’ του 2013”.Σε μια οριακή χρονική συγκυρία 12 νέοι καλλιτέχνες παρατηρούν το τοπίο της ανθρώπινης αγωνίας και αρθρώνουν τις εικαστικές τους προτάσεις για τον ‘διπλανό’ τους όπως εκείνοι τον αντιλαμβάνονται. 

Στην "Οδύσσεια" οι «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους»

 Οι «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» διοργανώνουν επίσκεψη στο Εθνικό Θέατρο για την παράσταση: Οδύσσεια - Μια παράσταση του διάσημου Robert Wilson, βασισμένη στο έπος του Ομήρου.

Ανοίγουν το τριώδιο στο Άργος

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ  24/02/2013 ΚΥΡΙΑΚΗ - ΕΝΑΡΞΗ ΤΡΙΩΔΙΟΥ
19:30 Έναρξη του Τριώδιου από τον Ποδηλατικό Σύλλογο «Ορθοπεταλιές» στους δρόμους του Άργους.

Σύσκεψη Τατούλη - Χειβιδόπουλου - Καμιζή για τα σκουπιδια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε εχθές 18 Φεβρουαρίου στο γραφείο του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλο και τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Καμιζή για το θέμα των απορριμμάτων που εναποθέτονται στον δεματοποιητή των Διδύμων. Στην σύσκεψη παρευρέθησαν επίσης ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Πουλάς και ο Διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας κ. Παπαηλιού.

81 - 44 έχασε το Ναύπλιο 2010 από τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων

  Ήττα για το Ναύπλιο 2010, μετά από 3 συνεχόμενες νίκες ,στην έδρα του Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων με 81- 44.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου