Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013


Έρχετε ο Σταρόβας στο Ναύπλιο

Όλα τα ονόματα των συνέδρων από την Αργολίδα για το 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

  Διεξήχθησαν χθες, 24-2-2013, οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων που θα πάρουν μέρος στο 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ το διάστημα 28/2 – 3/3/2013.Στην Αργολίδα, όπως και στην υπόλοιπη χώρα η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη του ΠΑΣΟΚ στο νομό. Ψήφισαν συνολικά 1.334 μέλη του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή ανά δήμο να είναι ως εξής:

Ναύπλιο : 412 , Άργος : 557 , Κρανίδι : 295 , Λυγουριό : 70

Οι σύνεδροι που εκλέχτηκαν και οι οποίοι ξεπέρασαν κατά πολύ το κατώτατο όριο των 23 που ήταν η αρχική κατανομή για το νομό Αργολίδας, είναι κατά δήμο και κατά σειρά επιτυχίας, είναι οι : 

Γλεντάει σήμερα το ΚΑΠΗ της Ν.Κίου

 Σήμερα, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, μετά τις 6 το απόγευμα, το ΚΑΠΗ της Νέας Κίου γλεντάει και περιμένει όλα τα μέλη και τους φίλους του στο Πνευματικό Κέντρο!

"Δράσεις υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων" από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας καλούμε στην ενημερωτική ημερίδα που συν διοργανώνουμε με την Ε.Σ.Ε.Ε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας, θέμα :ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ομιλητές θα έιναι οι: κ. Γούναρη Δήμητρα, υπεύθυνη του συγκεκριμένου προγράμματος από την Ε.Σ.Ε.Ε και ο κ. Τριτάρης Νικόλας , ειδικός σε θέματα χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

 

Πρόγραμμα βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας μελιού έτους 2013

 Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής ενότητας Αργολίδας πληροφορεί ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των μελισσοκόμων στις δράσεις 3.1 «Αντικατάσταση κυψελών» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» (μετακινήσεις) για το έτος 2013 . Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων θα καθοριστεί με σχετική Απόφαση. 

1.334 ψηφίσαν στην Αργολίδα για εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ

Για την εκλογή συνέδρων στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, στην Αργολίδα ψήφισαν1.334.

Συν «Αθηνά» και νοοτροπία άλλασσε…

 Άρθρο του
Νίκου Σπ. Ζέρβα,
Πολιτικού Επιστήμονα Πανεπιστημίου Αθηνών

Πριν από λίγες εβδομάδες, στις αρχές Φεβρουαρίου το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα το περίφημο πια σχέδιο «Αθηνά». Με βάση το συγκεκριμένο σχέδιο δρομολογούνται μια σειρά από αλλαγές στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγχωνεύσεις ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, μεταβολές στη γεωγραφική έδρα των τμημάτων, αλλά και καταργήσεις ορισμένων εξ’ αυτών είναι ενδεικτικές. Ωστόσο, προτού ο αλέκτωρ φωνήσαι τρις, προκλήθηκαν αντιδράσεις από διαφορετικά υποκείμενα. 

Μέτρα για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών



Δελτίο τύπου 
Ν.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ
 
 Επανήλθε και συζητιέται στη Βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ναρκωτικά. Πρόκειται για το ίδιο σχέδιο νόμου που είχε επιχειρηθεί να περάσει πριν από μερικούς μήνες υπό τον τίτλο «Κώδικας Ναρκωτικών», αλλά αποσύρθηκε κάτω από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε. Τώρα επανέρχεται, έχοντας υποστεί μια λείανση των πλέον αντιδραστικών αιχμηρών πλευρών του, αλλά διατηρώντας ακέραιη την ίδια φιλοσοφία.

Παρουσίαση του Βιβλίου: « Η Συμβολή της Αρχαίας Αργολίδας στην Ανάπτυξη της Μουσικής »

 Η Αργολική Αρχειακή Βιβλιοθήκη Ιστορίας και Πολιτισμού, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Συμβολή της Αρχαίας Αργολίδας στην Ανάπτυξη της Μουσικής» της Κας Κατερίνας Παπαοικονόμου-Κηπουργού, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός», Αγγελή Μπόμπου 8 στο Άργος, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. 

Γ. Μανιάτης: «Η ειλικρίνεια αρχίζει πάντα εκεί, που τέλειωσαν όλοι οι άλλοι τρόποι για να σωθείς»

 Συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στην εφημερίδα «real news» και στη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή.

Θέση στην κρουαζιέρα επιδιώκει το Ναύπλιο

 Αδιαμφισβήτητα η Αργολίδα διαθέτει αξιοθέατα ιστορικής σημασίας γνωστά παγκοσμίως. Με αυτό το ατού, το λιμάνι του Ναυπλίου επιδιώκει να καταλάβει θέση μεταξύ των λιμένων που θα προσεγγίζουν κρουαζιερόπλοια καθώς οι διαδικασίες για χρηματοδότηση έργω από το ΕΣΠΑ είναι στην τελική ευθεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου