Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013


Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου για την 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία

 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για τις 20 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη. 

Οι θέσεις της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου για τις αυριανές κινητοποιήσεις

  Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας εκφράζει τη στήριξή της στα αιτήματα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ενόψει της Απεργίας που οι δύο Οργανώσεις έχουν προκηρύξει για τις 20 Φεβρουαρίου 2013. 

Τσίου οι αποκαλύψεις για το θέμα βόμβα που διαφήμιζαν για μήνες

  Τι έγινε ρε παιδιά με εκείνο το τρέιλερ που βλέπαμε επί μήνες σε τοπικό κανάλι, ότι και καλά θα έκανε αποκαλύψεις στην Ερμιονίδα με τις off shore και μεγάλη έρευνα που θα ταρακουνιόταν το σύμπαν. 

Σε αργία πέντε υπάλληλοι της πολεοδομίας Ναυπλίου

 Σε αργία τέθηκαν  πέντε υπάλληλοι της πολεοδομίας Ναυπλίου που προέρχονται από την πολεοδομία της πρώην Νομαρχίας Αργολίδας.

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Όλοι και όλες στην απεργία

Δελτίο τύπου
ΠΑΜΕ Αργολίδας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
Όλοι και όλες στην απεργία, στις 20 Φλεβάρη, 10.30
Στο Άργος, στην Πλατεία του Αγ. Πέτρου
Να νεκρώσουν τα πάντα! Να παραλύσει η χώρα.
Η μάχη της συλλογικής σύμβασης αφορά όλους τους εργαζομένους

 Σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, οι βιομήχανοι, οι μονοπωλιακοί όμιλοι, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, μας θέλουν σκλάβους χωρίς σταθερό μισθό, χωρίς ένσημα, μας θέλουν ξεμοναχιασμένους, ο καθένας για τον εαυτό του, για να μας τσακίζουν. Θέλουν να μας σκλαβώσουν και να μας περάσουν αλυσίδες, να μετατρέψουν τους χώρους σε σύγχρονα κάτεργα.

Σεμινάριο στο point fighting από τις σχόλες Choy Lee Fut

 Ένα τετράωρο σεμινάριο στο άθλημα του point Fighting, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ασκούμενοι των σχολών Choy Lee Fut.

Η παραβατικότητα των ανήλικων αλλοδαπών χτυπάει κόκκινο στο Ναύπλιο

 Συνελήφθη, χθες 18-2-2013 το μεσημέρι, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί όπως προέκυψε, προχθές 17-2-2013 το πρωί, είχε αφαιρέσει από οικία χρυσαφικά και προσωπικά έγγραφα.

Ταξίδι στα έγκατα της γης - Σπήλαιο Κάψια στην Αρκαδία

 Ο χάρτης δείχνει 15 χιλιόμετρα μακριά από την Τρίπολη και 1,5 χιλιόμετρο από το χωριό Κάψια. Πόσα θαύματα χωράνε σε μια κουκίδα στο χάρτη; Είμαστε στο σπήλαιο Κάψια.

Και οι δικηγόροι της Πελοποννήσου απέχουν αύριο Τετάρτη

  Η συμμετοχή στην γενική απεργία της 20ής Φεβρουαρίου από τους δικηγορικούς συλλόγους της Πελοποννήσου , γίνεται αποκλειστικά και μόνο, «για λόγους συμπαράστασης και αλληλεγγύης, στον δοκιμαζόμενο Έλληνα πολίτη, που συνεχίζει να πλήττεται βάναυσα από την εφαρμογή των πρωτοφανών ανάλγητων πολιτικών και μέτρων, που έχουν πλέον εξαφανίσει συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα», για λόγους διαμαρτυρίας «για την συνεχιζόμενη απροκάλυπτη επίθεση κατά του δικηγορικού σώματος και κατά του Έλληνα μαχόμενου δικηγόρου», καθώς και για «την συνεχιζόμενη ανεπαρκή και παθητική διεκδίκηση και προάσπιση των δικαιωμάτων του δικηγορικού κλάδου». 

Εξορμησεις της Επιτροπής ανέργων του ΠΑΜΕ

 Στα πλαίσια της δράσης της, η Επιτροπή Ανέργων της Γραμματείας Αργολίδας του ΠΑΜΕ, πραγματοποίησε- και εν όψει της ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗς ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ στο ΑΡΓΟΣ στις 10 και 30΄ το πρωί τηςΤΕΤΑΡΤΗΣ-, εξορμήσεις στο Εργατικό Κέντρο Αργους την περασμένη Πέμπτη ΟΠΌΤΕ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ "ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ",καθώς και σε καταστήματα και στην λαϊκή του Σαββάτουκαι στον ΟΑΕΔ Ναυπλίου την Δευτέρα 18-2-13.

" Ο Δαναός" πάει στο θέατρο Badminton για την παράσταση «ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ»

 Οι Φίλοι και τα  μέλη του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» πραγματοποιούν επίσκεψη στο θέατρο Badminton, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 για την παρακολούθηση της μουσικοχορευτικής παράστασης «ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ».

«Στο Στόχαστρο» και πάλι λόγο μεγάλης προσέλευσης

 Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που ήρθε αλλά δεν κατάφερε να δει την παράσταση, λόγω μεγάλης προσέλευσης, η θεατρική ομάδα «επιβάτιδες σκιές» επανέρχεται...
με το έργο της Ελένης Σεμερτζίδου «Στο Στόχαστρο» την ερχόμενη Κυριακή 24 Φλεβάρη και ώρα 8:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο Νέας Κίου.

Ομάδα πολιτών απο τα Δίδυμα επισκέφτηκαν τον Εισαγγελέα

 Χθες Δευτέρα, ομάδα πολιτών επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην χωματερή στον Σταυρό Διδύμων καταθέτοντας ταυτόχρονα το κείμενο που ακολουθεί υπογεγραμμένο από εκατοντάδες κατοίκους, μαζί με άλλα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου