Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013


Η Μελίνα Τανάγρη στο Φουγάρο Café

 Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Φουγάρο Café, η Μελίνα Τανάγρη παρουσιάζει αγαπημένα τραγούδια και ευφάνταστες ιστορίες! 

Στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» με περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων τα Παραδοσιακά ζυμαρικά « Μωραΐτικα»

 Στις 17,18 και 19 Φεβρουαρίου στην Αμαλιάδα, τα Παραδοσιακά ζυμαρικά « Μωραΐτικα» , συμμετείχαν με περίπτερο του Δήμου Ναυπλιέων στο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» που συνδιοργάνωσαν το Εμπορικό Επιμελητήριο Ν.Ηλείας και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Έντονη δραστηριοποίηση για περιβαλλοντική συνείδηση στον δημο Επιδαύρου

 Η περιβαλλοντική κρίση είναι κρίση του σύγχρονου πολιτισμού και των αξιών του. Η πρόοδος δυστυχώς, σήμερα ταυτίζεται με τα τεχνολογικά επιτεύγματα και τη βελτίωση των οικονομικών παραμέτρων. Ελάχιστη αναφορά γίνεται για ποιοτικές παραμέτρους στην αρμονική ισορροπία του ανθρώπου με το περιβάλλον του.

Δ.Σκούφης: Διαχείριση των μεγάλων (όπως ισχυρίζεται ο Δήμαρχος) χρηματικών ταμειακών διαθεσίμων προς όφελος του δήμου και όχι του τραπεζικού συστήματος

 Προς: ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ
-κ. Καμπόσο Δημήτρη
Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών &

Πρόεδρο Οικον. Επιτροπής
-κ. Θ. Βασιλόπουλο πρόεδρο ΔΣ

-Δ/νση οικονομικού
(υπόψη κ. Αθανασόπουλου)

ΘΕΜΑ: Χρηματικά-Ταμειακά διαθέσιμα.
Σχετ: α. έγγραφο μου από 20-2-12
Σχετ: β. έγγραφο μου από 17-10-12


  Επανέρχομαι στο θέμα της εκ μέρους του Δήμου διαχείρισης των χρηματικών-ταμειακών διαθεσίμων του και παρακαλώ για μια ακόμη (τρίτη) φορά να έχω τις αναλυτικές απαντήσεις σας σε κάθε ένα από τα παρακάτω ερωτήματα μου : 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας για το επίδομα ανεργίας

Το σχέδιο της υπουργικής απόφασης για το επίδομα ανεργίας περιέχει πολλά και σημαντικά προβλήματα στην υλοποίηση, ενός σχεδίου που έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους χιλιάδες άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες, από το 2011 και μετά. 

 

Με λαϊκό γλέντι, αποχώρησαν οι αγρότες της Αργολίδας από το μπλόκο (βίντεο)

 Οι αγρότες της Αργολίδας και της Νεμέας μετά από σύσκεψη και Λαϊκό γλέντι, με τραγούδι,  κλαρίνα και γκιόσα πάνω στον επαρχιακό δρόμο Μυκηνών- Ναυπλίου, αποχώρησαν από το μπλόκο με τα τρακτέρ τους.

Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων Αργολίδας: "Το ΤΕΑΥΦΕ είναι δικό μας"

 73 χρόνια μετά την ίδρυση του ταμείου από τον ίδιο τον εργαζόμενο και τον εργοδότη, το Μάρτιο του 1940 με τη συλλογική σύμβαση εργασίας ! Και το 2013 ξαναπαίρνουμε το ταμείο στα χέρια μας!

"Με μπουνάτσες και μποφόρια" το Πορτοχελιώτικο καρναβάλι

 Το Πορτοχελιώτικο καρναβάλι αποτελεί μια παράδοση 24 χρόνων. Είναι μια εκδήλωση που ενώνει τους ανθρώπους της περιοχής μας, προβάλει τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας και προσελκύει επισκέπτες.

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων στο Άργος

 Μετά την επιτυχημένη πρόσφατη διοργάνωση της Ημιτελικής φάσης Πρωταθλήματος Νεανίδων Volley στο ΔΑΚ Άργους, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους Μυκηνών, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισε να ανατεθεί και πάλι στη πόλη του Άργους η διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες ΓΣ Άργους, Παναθηναϊκός, Αίαντας Ευόσμου, και ο Φιλαθλητικός-Λαρισαϊκός.

Βιωματικό πρόγραμμα «Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού» παρακολούθησε η Β τάξη από το Γυμνάσιο ¨Νέο Σχολείο¨

 Το Βιωματικό πρόγραμμα «Θεατρικής Αγωγής και Θεατρικού Παιχνιδιού» στο πλαίσιο των δράσεων «Χειμώνας 2012 – 2013» που υλοποιεί η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη, παρακολούθησε σήμερα η Β τάξη από το Γυμνάσιο ¨Νέο Σχολείο¨.

Προβολή ταινίας "Παιδαγωγικό ποίημα", από Κ.Ο.Β Παιδείας του ΚΚΕ (βίντεο)

 Το «Παιδαγωγικό Ποίημα» ένα σπάνιο και μοναδικό έργο. Αντανακλά την ίδια την τιτάνια μάχη που έδωσε εκείνα τα χρόνια ο σοβιετικός λαός για να ανορθώσει μια χώρα, όπου για πρώτη φορά θα οικοδομούνταν ένα σύστημα χωρίς την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Τότε ξεκίνησε η εποχή που άνοιξε ο Οκτώβρης του 1917, όπου η ανθρωπότητα έκανε το ιστορικό βήμα να διαβεί τη νοητή γραμμή της «προϊστορίας» της ανθρώπινης κοινωνίας, των κοινωνικοοικονομικών συστημάτων που στηρίζονταν στην ανθρώπινη εκμετάλλευση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου