Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013


Ελαιόλαδο από την Κορινθία και την Αργολίδα στην ΕΑΣ Νεμέας

 Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νεμέας Γ. Γεωργούσης μιλώντας στην WEB-TV της ΠΑΣΕΓΕΣ κάλεσε τους αγρότες από την Κορινθία και την γειτονική Αργολίδα να σπεύσουν και να πουλήσουν το λάδι τους στην ΕΑΣ Νεμέας.

"Στο Στόχαστρο" από σήμερα στη Ν.Κίο

 Η θεατρική ομάδα "Επιβάτιδες σκιές", παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση της Ελένης Σεμερτζίδου "Στο Στόχαστρο", στις 15-16-17 Φεβρουαρίου στο πνευματικό κέντρο Νέας Κίου στις 20:00. Είσοδος ελεύθερη.

Άγριο ξύλο της αστυνομίας στους αγρότες της Κορίνθου

 Αγρότες της περιοχής Κορινθίας που εδώ και ημέρες είναι με τα τρακτέρ τους στα “Μακντόναλντ”στην Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών , προσπάθησαν να κλείσουν την εθνική οδό αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απέτρεψαν αυτή την ενέργεια κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Η συμπλοκή ήταν άγρια.

Σκηνές αποκάλυψης στη Ρωσία (βίντεο που κόβει την ανάσα)

 Σοκ και δέος σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν σκορπίσει οι εικόνες με τη βροχή μετεωριτών στη Ρωσία. Οι μετεωρίτες, οι οποίοι έπεσαν στα Ουράλια Όρη, προκάλεσαν τον τραυματισμό σχεδόν 1.000 ανθρώπων, δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο κυβερνήτης της περιφέρειας Τσελιάμπινσκ, Μιχαήλ Γιούρεβιτς, τον οποίο επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Τριήμερο επιμορφωτικό, θεματικό σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κ.Π.Ε. Νέας Κίου

 Το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», διοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό, θεματικό σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τίτλο: «Ανθρωπογενές Περιβάλλον και η αειφόρος διαχείρισή του».

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στηρίζει τους αγρότες

 Δελτίο τύπου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών, κατά την συνεδρίασή του της 8ης Φεβρουαρίου 2013, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Α. Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών , ενός δήμου που μεγάλο μέρος των δημοτών του απασχολείται στην αγροτική οικονομία , με αφορμή τις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι τρέχουσες οικονομικές συνθήκες έχουν πλήξει και τους αγρότες , συρρικνώνοντας το αγροτικό εισόδημα με την υπέρμετρη αύξηση του κόστους παραγωγής (πετρέλαιο, γεωργικά εφόδια, λιπάσματα κλπ)

Εκδίδει το παρόν ψήφισμα με το οποίο δηλώνει : 

Στην Ρόδο το Σάββατο ο Μανιάτης

 Στη Ρόδο θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 ο Γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με το Βουλευτή Δωδεκανήσου καθ. Δ. Κρεμαστινό στην εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Νοτίου Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου εν όψει του συνεδρίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11.00΄π.μ. στο Πολυχώρο «ΑΚΤΑΙΟΝ».

Δήλωση Κοδέλα για την καταστολή απέναντι στους αγρότες στο Κιάτο

 Ο βουλευτής Αργολίδας βρέθηκε στην κινητοποίηση των αγροτών αλλά και φορέων στο Κιάτο, στην Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών. Μια μαζική και ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μετατράπηκε σε αρένα όταν οι αστυνομικές δυνάμεις με χημικά και συλλήψεις προσπάθησαν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους οι οποίοι θέλησαν να προβούν σε μια συμβολική διαμαρτυρία στο οδόστρωμα.

Παρουσίαση προγράμματος ΕΣΠΑ στο Κρανίδι

 Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε., σας προσκαλούν στην παρουσίαση του προγράμματος: «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου, Υπηρεσιών»

Καμπόσος: "Ψέματα ή τεχνητό Αλτσχάιμερ ο Αναγνώστου για τη μελέτη ρεμάτων του σχεδίου πόλης;"

 Δελτίο τύπου

 Ψέματα ή τεχνητό Αλτσχάιμερ ο Αναγνώστου; Με ανακοίνωση στο blog που διατηρεί λέει μεταξύ άλλων για τη μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσης των διαδικασιών για το σχέδιο πόλης Άργους το οποίο χρονίζει από το 1983, ότι «Ο Δήμαρχος, ως συνήθως, ξέχασε να αναφέρει ότι η μελέτη (σ.σ. των ρεμάτων) αυτή είχε ανατεθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και το μόνο που έκανε η σημερινή είναι ότι την ...παρέλαβε !» 

Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας με ομιλητή τον Πάνο Μπέγλίτη

   Η Ν.Ο.Ε.Σ ΠΑ.ΣΟ.Κ Αργολίδας ενόψει του 9ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, καλεί τα μέλη και τους φίλους την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους και ώρα 1Ο.30 σε Νομαρχιακή Συνέλευση με ομιλητή τον Πάνο Μπέγλίτη και θέμα την συζήτηση επί των κειμένων του Προσυνεδριακού Διαλόγου. 

Σύλληψη 54χρονου στο Άργος για οφειλές προς το δημόσιο

 Συνελήφθη, σήμερα 15-2-2013 το πρωί, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 54χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο.

«Η υγεία αλλιώς» στο Επιμελητηρίο Αργολίδας

 Την Κυριακή 24/02/2013 και ώρα 18:00 θα γίνει η παρουσίαση μιας σειράς βιβλίων με θέμα την υγεία «Η υγεία αλλιώς» από την ελληνοαμερικανίδα σύμβουλο διατροφικής υγείας Vicky DeRosa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου