Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 9Ο ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας   για την ανάδειξη αντιπρόσωπων  της Αργολίδας που θα συμμετάσχουν στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Οι  φωτό από την διαδικασία ψηφοφορίας στο Αργος στο Εργατικό κέντρο .Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ


Εικόνα  από σμήνη πουλιών που δημιουργούν εκπληκτικούς σχηματισμούς πετώντας πάνω από την πόλη του Ναυπλίου με φόντο το κάστρο Παλαμήδι. Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 9Ο ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας   για την ανάδειξη αντιπρόσωπων  της Αργολίδας που θα συμμετάσχουν στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Οι  φωτό από την διαδικασία ψηφοφορίας στο Ναύπλιο στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΠΑΣΟΚ Αργολίδας. Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013   . 

ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - Α.Ο. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 58-61 " ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ


Η Ομάδα του ΟΙΑΚΑ προσπάθησε και τα κατάφερε για το πρώτο δεκάλεπτο μόνο. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με πολύ καλή άμυνα (δέχθηκε μόνο 11 πόντους) αλλά και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση (πέτυχε 25 με 3 τρίποντα).Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το Ξυλόκαστρο ανέβασε την πίεση του ειδικά στον playmaker και χτύπησε μέσα και έξω από τη ρακέτα. Σκορ 2ου δεκαλέπτου 11-15 για το Ξυλόκαστρο. Η κόρνα του ημιχρόνου πήγε τον ΟΙΑΚΑ προηγούμενο στα αποδυτήρια με 36-26, έχοντας χάσει και τον Στατερά με τράβηγμα στον προσαγωγό. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΟΙΑΚΑΣ πέτυχε δύσκολα καλάθια ενώ το Ξυλόκαστρο μείωσε κι άλλο τη διαφορά βρίσκοντας αρκετές λύσεις. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 14-17.Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΟΙΑΚΑΣ πέτυχε δύο μόνο καλάθια και επτά βολές (αστοχώντας μάλιστα σε αρκετές άλλες) έχοντας προβλήματα και στην άμυνα αφού δέχθηκε 18 πόντους. Ο ΟΙΑΚΑΣ είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ έχανε με 2, αλλά αστόχησε σε προσπάθεια τριών πόντων. Μία εύστοχη βολή των φιλοξενούμενων , ανέβασε τη διαφορά στους 3. Τελευταία επίθεση για τον ΟΙΑΚΑ μετά από time out, όπου έγινε νέα προσπάθεια για τρεις και πάλι άστοχη. Με 4,5 δευτερόλεπτα να μένουν ο ΟΙΑΚΑΣ επεχείρησε και τρίτο τρίποντο, που είχε την ίδια κατάληξη.
Τελικό σκορ 58-61 για την ομάδα του Ξυλόκαστρου, που "επανέλαβε" το παιχνίδι του πρώτου γύρου (65-55 ενώ ο ΟΙΑΚΑΣ κέρδιζε 45-55 στο τρίτο δεκάλεπτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου