Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013


Κάλεσμα σε απεργιακή συγκέντρωση από το Συντονιστικό Φορέων και Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ερμιονίδας



Ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή και αναποτελεσματική πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου ώρα 10:00 πμ στην πάνω πλατεία Κρανιδίου. 

Το Άργος δανείζει το όνομα του στο νέο υψηλής ευκρίνειας σύστημα επόπτευσης ARGUS-IS (βίντεο)

 Ένα υψηλής ευκρίνειας σύστημα επόπτευσης που ακούει στο όνομα «Άργος» και φέρει υπογραφή έλληνα ερευνητή ετοιμάζεται να διαπρέψει στην παρακολούθηση από αέρος.
Η αυταρέσκεια του ανθρώπου και ο κομπασμός του ότι είναι το τελειότερο δημιούργημα της πλάσης, σίγουρα έχουν να κάνουν με τον εξελικτικό θρίαμβο του εγκεφάλου του - και μόνο. Διότι, κατά τα λοιπά... ποιος άνθρωπος δεν έχει ζηλέψει την όραση του αετού; Αυτός δεν είναι άλλωστε και ο συνειρμικός λόγος που το πτηνό αυτό κυματίζει ακόμη στις σημαίες πολλών χωρών του πλανήτη;

«Δυναμική της Ομάδας - Μάθηση μέσω Περιπέτειας» στο Εργατικό κέντρο Άργους

 Την Τετάρτη 20-02-2013, από τις 17:00 ως τις 20:00 στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΟΥΣ, o Κων/νος Σταματόπουλος Adventure Training Specialist, θα αναλύσει το θέμα «Δυναμική της Ομάδας. Μάθηση μέσω Περιπέτειας.»

Διοικητικό Συμβούλιο στο Επιμελητήριο Αργολίδας

 Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

«Οι τραγικοί ήρωες στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή» στον ΔΑΝΑΟ

 Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.30΄ μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός» θα ομιλήσει: ο κ. Γιώργος Χατζηδάκης Σκηνοθέτης, Θεατρικός Συγγραφέας, Κριτικός Θεάτρου με θέμα: «Οι τραγικοί ήρωες στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή». 


http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου