Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Την Κυριακή η διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων στην Αργολίδα για το 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 θα αναδειχθούν μετά από ψηφοφορία οι αντιπρόσωποι της Αργολίδας που θα συμμετάσχουν στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογές θα γίνουν στα παρακάτω σημεία από ώρα 9:00 πμ – 19:00μμ :

Πρόσκληση για ορνιθοπαρατήρηση στον υγρότοπο του Μουστού, το πρωινό της Κυριακής 24/02/2013

 Ο φορέας διαχείρισης όρους Πάρνωνα – υγροτόπου Μουστού προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρατήρησης των ειδών ορνιθοπανίδας που συγκεντρώνονται αυτήν την περίοδο στον υγρότοπο του Μουστού κυρίως για να ξεχειμωνιάσουν. Ο Μουστός είναι μία λιμνοθάλασσα που έχει χαρακτηρισθεί ως α) περιοχή απολύτου προστασίας της φύσης και β) καταφύγιο άγριας ζωής, διότι αποτελεί κομβικό σημείο ανεφοδιασμού των πουλιών καθώς βρίσκεται στον μεταναστευτικό διάδρομο των ανατολικών ακτών της Πελοποννήσου και φιλοξενεί ποικίλα προστατευόμενα είδη υδροβίων, παρυδάτιων και στρουθόμορφων πουλιών.

Περιβαλλοντικό σεμινάριο στη Νέα Κίο

Το Kέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νέας Κίου στο πλαίσιο των δράσεών του «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», διοργανώνει τριήμερο επιμορφωτικό, θεματικό σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τίτλο: «Ανθρωπογενές Περιβάλλον και η αειφόρος διαχείρισή του».

Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απεργία 20.2 και την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αργολίδας


 Δελτίο τύπου

 Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αργολίδας που στρέφεται ενάντια σε αυτούς που στην συγκέντρωση  της 20/2/2013 “προσπάθησαν να καπελώσουν την απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ.”! Η ανακοίνωση δεν ονοματίζει αυτούς στους ποιούς αναφέρεται! Αναφέρεται στην ύπαρξη στην άκρη της πλατείας ενός πανό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με σύνθημα “Στεκόμαστε όρθιοι. Να φύγουν!” ή στη συμμετοχή στη συγκέντρωση σωματείων (πχ. ΕΛΜΕ) ή και ανθρώπων που δε συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ;

Προβολή ταινίας από Κ.Ο.Β. Παιδείας Αργολίδας του ΚΚΕ

Η Κ.Ο.Β Παιδείας του Κ.Κ.Ε σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας "Παιδαγωγικό ποίημα" το Σάββατο 2 Μάρτη στις 7:00 μ.μ στο πνευματικό κέντρο Ν.Κίου.

Γ.Ανδριανός: Αναγκαία η ενίσχυση των παιδικών σταθμών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κ. Χατζηδάκη με θέμα την ενίσχυση των παιδικών σταθμών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Σεμινάριο κρουστών μουσικοκινητικής στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

  Στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου,το Σαββατοκύριακο 23-24/2/2013 από 10.00 πμ θα γίνει το 2ο σεμινάριο κρουστών μουσικοκινητικής με τον Βασίλη Λιώση.

Καταδίωξη ληστών στην Αργολίδα

  Με αστυνομικά μπλόκα σε όλους τους σημαντικούς κόμβους και έρευνες στα διερχόμενα αυτοκίνητα οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους αδίστακτους ληστές που «χτύπησαν» σε Πόρτο Χέλι και Κρανίδι.
 
 http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου