Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013


Η πύλη πολιτισμού Ναυπλίου θα συνεχίσει το έργο της

 Δελτίο τύπου
Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

"Μια κίνηση πολιτών που συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων της δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να φοβηθεί αντιδράσεις μεμονωμένων ομάδων που ως σκοπό τους έχουν μόνο να προσελκύσουν την προσοχή. 

Στο πλευρό των Αγροτών ο δήμος Ναυπλιέων

 Την συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών της Αργολίδας εξέφρασε χτες, 20 Φεβρουαρίου, με ομόφωνο ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων:

 

Με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία -για το 2013- στην πόλη του Άργους. Η προσέλευση του κόσμου ξεκίνησε δυναμικά την Τετάρτη στο Κέντρο Ενημέρωσης Πρόληψης "Ελπίδα Ζωής" και συνεχίστηκε το ίδιο δυναμικά και το Σάββατο στο 3ο δημοτικό σχολείο Άργους.

Οικονομική ενίσχυση με ένα sms σε καρκινοπαθείς της Αργολίδας

 Ο Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων νομού Αργολίδας ”Η Αλληλεγγύη” διοργανώνει τηλεμαραθώνιο με χορήγηση άδειας και απόφαση του υφυπουργού εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας.

Επιμένει ο Γραμματικόπουλος για μείωση δημοτικών τελών και ελάφρυνση τριτέκνων – πολυτέκνων

 Δελτίο τύπου

 Την πρότασή του για μείωση των δημοτικών τελών κατά 15%, καθώς και την οικονομική ελάφρυνση των τριτέκνων και των πολυτέκνων, επανέφερε ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο το Μάιο του 2011 όσο και τον Ιούλιο του 2012, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είχε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις μείωσης των δημοτικών τελών κατά 15%, προκειμένου να «ανακουφιστούν» νοικοκυριά και επαγγελματίες.

Εκδήλωση για την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων ( ΕΚΠΑΖ)

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, το Δήμο Αίγινας και τη Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής, για την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων στη οποία βραβεύθηκε και ηΜπλάτσου Αγγελική – Εκπρόσωπος Νομού Αργολίδος που Εργάζεται ως Πολιτικό Προσωπικό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου