Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013


Δήλωση Κοδέλα για την παρεμπόδιση λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου της “Πύλης Πολιτισμού” στο Ναύπλιο

 Στην περιοχή μας, όπως και σε όλη την χώρα, έχει αναπτυχθεί ένα κίνημα έμπρακτης αλληλεγγύης από πολίτες που συναισθάνονται την ανάγκη στήριξης των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Η απόπειρα της Χρυσής Αυγής να παρεμποδίσει τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, επιχειρώντας να επιβάλει τους δικούς της κανόνες, απειλώντας, τρομοκρατώντας και εφαρμόζοντας “face control” σε αυτούς που χρειάζονται βοήθεια, δεν μπορεί παρά να καταγγελθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών στις 27 Φεβρουαρίου 2013

 Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 27 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:15, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

Γενική συνέλευση του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος(Ι.Σ.Κ.Ε)

Ο Προέδρος του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή
 Σε καλό κλίμα, με προσέλευση λίγων μελών αλλά πολλών επιστολών, συμφωνά με το καταστατικό, πραγματοποιήθηκε την 21η Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.30 π.μ, στον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών η προγραμματισμένη Γ.Σ του Ι.Σ.Κ.Ε .Μετά τον απολογισμό του παρελθόντος και τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους και τον χαιρετισμό του Προέδρου π. Γεωργίου Σελλή, η Διευθύντρια του τομέα Τ.Π.Ο.Ε.Κ.Ε του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ) έδωσε την εικόνα του Ταμείου σήμερα και ανέπτυξε τον στόχο να μειωθεί η αναμονή αποδόσεως των εφάπαξ στους τρεις μήνες.


http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου