Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013


Έληξαν τα επεισόδια στο κοινωνικό παντοπωλείο της "Πύλης Πολιτισμού" στο Ναύπλιο

Έληξαν πριν από λίγο τα επεισόδια έξω από το κοινωνικό παντοπωλείο της "Πύλης Πολιτισμού" στο Ναύπλιο και αποχώρησαν οι ομάδες της Χρυσής Αυγής και οι φίλοι της Πύλης Πολιτισμού που έσπευσαν στο σημείο για συμπαράσταση.

Επεισόδια με την "Χρυσή Αυγή"στα γραφεία της "Πύλης Πολιτισμού" στο Ναύπλιο

 Με ανάρτηση  στο facebook μέλος της "Πύλης Πολιτισμού" ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου για επεισόδια στα γραφεία, σήμερα το βράδυ κατα την διάρκεια που βρισκόταν σε εξέλιξη η διανομή φαγητού σε απόρους. Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Βίντεο από την απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος

 Μεγάλη σε όγκο και με αγωνιστικό παλμό, ήταν η απεργιακή συγκέντρωση που οργάνωσαν το ΠΑΜΕ,η ΠΑΣΥ και η ΠΑΣΕΒΕ στο Άργος.

Ερώτηση Άνδριανου για την κατανομή της διαφημιστικής δαπάνης της ΔΕΗ στα Κεντρικά και Περιφερειακά ΜΜΕ

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός μαζί με ομάδα Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευ. Λιβιεράτο, με θέμα την κατανομή της διαφημιστικής δαπάνης της ΔΕΗ στα Κεντρικά και Περιφερειακά ΜΜΕ.

Μοχλός ανάπτυξης το Λιμάνι Ναυπλίου

Δελτίο τύπου
Δήμου Ναυπλιέων

Στην τελική ευθεία για την υποβολή του Τεχνικού Δελτίου για χρηματοδότηση απ το ΕΣΠΑ, βρίσκεται το έργο του Λιμανιού του Ναυπλίου. Από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατουλης έχει ήδη δεσμευτεί για την ένταξη του στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Ανοιχτή πρόσκληση του Γ.Μανιάτη για την κεντροαριστερά

 Οι υπεύθυνοι από το ΠΑΣΟΚ για τον διάλογο με τις κινήσεις της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Χρήστος Δερβένης, Αντιπρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ, απηύθυναν πρόσκληση προς τους εκπροσώπους των έξι (6) κινήσεων που αποτελούν το Συντονιστικό Όργανο, όπως αυτό ορίστηκε μετά την εκδήλωση – συζήτηση στο Γκάζι, προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος. 

Αγρότες της Αργολίδας με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα

 Με τα τρακτέρ τους έφτασαν στην Ομόνοια οι αγρότες Νίκος Αγγέλου και Βασίλης Βλάχος από την Αργολίδα, για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Επιμένει ο Γραμματικόπουλος για μείωση δημοτικών τελών και ελάφρυνση τριτέκνων – πολυτέκνων

 Δελτίο τύπου

 Την πρότασή του για μείωση των δημοτικών τελών κατά 15%, καθώς και την οικονομική ελάφρυνση των τριτέκνων και των πολυτέκνων, επανέφερε ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο το Μάιο του 2011 όσο και τον Ιούλιο του 2012, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είχε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις μείωσης των δημοτικών τελών κατά 15%, προκειμένου να «ανακουφιστούν» νοικοκυριά και επαγγελματίες.

Παρουσίαση βιβλίου: "Η μαρξιστική θεωρία της επαναστατικής μετάβασης στο Σοσιαλισμό - Κομμουνισμού"

Το βιβλίο του Κώστα Μπατίκα "Η μαρξιστική θεωρία της επαναστατικής μετάβασης στο Σοσιαλισμό - Κομμουνισμού" παρουσιάζετε το Σάββατο 23 Φλεβάρη στο βουλευτικό. Ομιλητες θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Προσπάθησαν να καπελώσουν τη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση


Δελτίο τύπου

 Οι στηλωβάτες της αντιλαϊκής πολιτικής που βιώνουμε, αυτοί που ψήφισαν το Μααστριχ και είναι αγκαλιά με τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και των Τοπικών Εργατικών Κέντρων, έχουν τεράστια ευθύνη για τα δεινά που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σήμερα και το δυσοίωνο αύριο που έρχεται, που το έχουν αποφασίσει σαν βαστάζοι του καπιταλιστικού συστήματος και θα είναι χειρότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου