Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013


Επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" Τέρενς Κουίκ στην Αργολίδα

 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κινήματος "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"  Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε σήμερα την Αργολίδα, συνοδευόμενος από την υποψηφία του κινήματος στην Αργολίδα Κατερίνα Μόμπου και άλλα στελέχη του κόμματος.

Αποκριάτικος χορός της χορευτικής ομάδας φίλων του "Π.Λ.Ι"

  Η Χορευτική Ομάδα των "Φίλων του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος" σας καλεί το Σάββατο 9/3/2013, σε μία ξέφρενη βραδιά στην Πλατεία Συντάγματος και στο Καφέ Modus. 

Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Επιδαύρου

  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου (ισόγειο Δημαρχείου), προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα ημερήσιας διάταξης και ληφθούν αποφάσεις επ’ αυτών: 

Eκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη, οι μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Άργους

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Όταν η βία και ο Εκφοβισμός, περνούν την πόρτα του σχολείου. Ποιος μιλάει και ποιος νικάει;» παρακολούθησαν σήμερα το πρωί στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη, οι μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Άργους. 

Aποκριάτικος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Επιδαύρου

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, ο αποκριάτικος χορός της Δημοτικής Χορωδίας Επιδαύρου, στο Λυγουριό στο κέντρο «Βάγιας». Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία του Δημάρχου κ. Κων/νου Γκάτζιου και πολλών δημοτικών συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου