Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013


Τα αποτελέσματα στους αγώνες ποδοσφαίρου της Αργολίδας


Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα οι αγώνες στις κατηγορίες της ΕΠΣ Αργολίδας. Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου.
Α1 Κατηγορία
(20η αγωνιστική)
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 1-0
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ  0-1
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-0
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΜΕΘΑΝΑ 2-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 2-2
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ 1-3
Α2 όμιλος ΑΝΟΔΟΥ
(3η αγωνιστική)
ΣΠΕΤΣΕΣ – ΕΡΑΣΙΝΟΣ/ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ 5-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ 2-3
ΛΥΓΚΕΥΣ – Α.Ο.Σ. ΔΙΟΜΗΔΗΣ 3-1
ΠΡΟΣΥΜΝΗ – ΠΑΜΜΗΔΕΑΤΙΚΟΣ 1-3
Α2 όμιλος ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
(3η αγωνιστική)
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – Ν. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 4-4
ΔYΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ  3-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 3-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΧΙΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΝΥΦΙΑΚΟΣ 0-0

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ –ΧΑΛΚΙΔΑ 1-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ


Σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι  για την 15η αγωνιστική η ομάδα του Άργους υποδέχθηκε μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, τη Χαλκίδα. Οι Λύκοι τελικά νίκησαν με πέναλτυ που κέρδισαν στο πρώτο ημίχρονο και  επέστρεψαν έτσι  στις νίκες .Η  ομάδα του  Παναργειακού  προετοιμάζωνταν  εντατικά για τον αγώνα αφού δεν ήθελαν  να χάσουν άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα . Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα. Σε εκείνο το ματς ο Παναργειακός ήταν εμφανώς καλύτερος και είχε χάσει πολλές ευκαιρίες για γκολ.Το παιχνίδι  έγινε στο ΔΑΚ Άργους, με τον Γιάννη Δουβίκα να  έχει κατεβάσει επιθετικό σχήμα για να κυνηγήσει το γρήγορο γκολ . Ο έμπειρος προπονητής μίλησε τις προηγούμενες μέρες στους ποδοσφαιριστές του από τους οποίους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο την εικόνα που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Για το σημερινό παιχνίδι διακρίθηκαν ο  Φίλης Σπύρος ,Σεραφείμ Ζίου ,κι ο Καραγκούνης.

ΝΙΚΗΣΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΝ ΓΣΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ


Από την Παρασκευή  έως και την Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο Άργους γίνεται  η ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων στο βόλεϊ. Συμμετέχουν τέσσερες ομάδες με τις δυο πρώτες της βαθμολογίας να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση.  Οι  ομάδες που συμμετέχουν είναι ο  ΓΣΑ Άργους , ο Πανιώνιος , ο Παναθηναϊκός και  ο Φοίνικας  Σύρου . Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Παρασκευή με το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό όπου εύκολα η ομάδα του ΠΑΟ κέρδισε .
Το Σάββατο  ο ΓΣΑ  αντιμετώπισε  τον Πανιώνιο όπου και κέρδισε με 3-2 στα σετ  κι ο Παναθηναϊκός  με την Σύρο όπου και πάλι επικράτησε με σκορ 3-0 .  Σήμερα  Κυριακή ο ΓΣΑ  αντιμετώπισε  τον  πολύ δυνατό Παναθηναϊκό  και σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι κέρδισε η ομάδα του ΠΑΟ  ,παίρνοντας έτσι την πρώτη θέση.  Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Δευτέρα στις 12.00 με το παιχνίδι ανάμεσα στο Φοίνικα Σύρου και τον ΓΣΑ.Την διοργάνωση του τουρνουά έχει η περιφερειακή ενότητα Αργολίδας σε συνεργασία με την ομοσπονδία του βόλεϊ την ΕΟΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου