Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013


ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΑΝΥΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ


Μουσικοί παίζουν με παραδοσιακά όργανα κατά τη διάρκεια παραδοσιακού γλεντιού που διοργάνωσαν οι αγρότες της Αργολίδας και της Νεμέας ολοκληρώνοντας έτσι την τελευταία βραδιά των μπλόκων τους στον επαρχιακό δρόμο Μυκηνών- Ναυπλίου, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2013. Μετά το γλέντι όπου περιελάμβανε ζωντανή μουσική, ενώ προσφέρθηκε και παραδοσιακή γκιόσα, οι αγρότες αποχώρησαν με τα τρακτέρ τους, δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού στις 5 Μαρτίου, στο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα. Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.



ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΩΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΡΟΣ

Βρέθηκε τελικά σώος  ο Βασίλης Τσίρος σήμερα το πρωί.

Ο 79χρονος είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στο Ναύπλιο χθες  9 η ώρα το πρωί με προορισμό πιθανότατα το κτήμα του στο χωριό Αργολικό.
Όλα καλά τελικά για τον ίδιο.





 

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 VOLLEY ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Μετά την επιτυχημένη πρόσφατη διοργάνωση της Ημιτελικής φάσης Πρωταθλήματος Νεανίδων Volley στο ΔΑΚ Άργους, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου και του Δήμου Άργους Μυκηνών, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισε να ανατεθεί και πάλι στη πόλη του Άργους η διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες ΓΣ Άργους, Παναθηναϊκός, Αίαντας Ευόσμου, και ο Φιλαθλητικός-Λαρισαϊκός.
Αυτή η απόφαση τιμά τους ανθρώπους του Volley στο Αργος τόσο διοικητικούς όσο αθλητές και προπονητές, οι προσπάθειες των οποίων δείχνουν να αναγνωρίζονται. Γιαυτό είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σ' αυτή τη προσπάθεια έχουμε βρει ισχυρούς συμπαραστάτες τον Αντιπεριφερειάρχη κ/ο Αν Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ/ο Δ. Καμπόσο και τους συνεργάτες του, την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και το πρόεδρό της κ/ο Κ. Βλάσση και τους αρμόδιους της ΕΟΠΕ.  Όλους τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και για τη προθυμία τους να αναδείξουν το Volley στη πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου