Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013


Το Π.Α.ΜΕ, το Σωματείο Ιδ.Υπαλλήλων και ο Σύνδεσμος Τεχνιτών Οικοδόμων Ναυπλίου, καταγγέλλουν τη "Χρυσή Αυγή" για τα επεισόδια στην "Πύλη Πολιτισμού"

ΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει το φασιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής», που δε διστάζουν να επιτίθενται ακόμα και σε πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς με κοινωνική δράση και αλληλεγγύη.

Άλλο ένα κρούσμα εφόδου χθες βράδυ στο σύλλογο « Η Πύλη του Πολιτισμού» στο Ναύπλιο, που φαίνεται ότι αποτελεί μέρος μιας καμπάνιας εκφοβισμού και τραμπουκισμού, από τη Χρυσή Αυγή.

Είναι το όπλο του συστήματος που εκπαιδεύεται στις πλάτες των μεταναστών, για να χτυπήσει τους εργάτες, τους άνεργους και όσους αγωνίζονται και διεκδικούν.

Οι εργαζόμενοι και άλλα λαϊκά στρώματα πρέπει να απομονώσουν αυτούς που παίζουν το ρόλο των νταβατζήδων στα αφεντικά για να μπορούν ανενόχλητα να μειώνουν τους μισθούς, χωρίς να σηκώνει κανείς το κεφάλι.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα θα δώσει την απάντησή του, μέσα από τους ταξικούς αγώνες και τη κλιμάκωσή τους, απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο, οι κυβερνήσεις του και οι παρατρεχάμενοί τους, στον εργαζόμενο λαό.



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας καταγγέλλει την δράση της Χρυσής Αυγής στη περιοχή μας.

Η αυθαίρετη τραμπούκικη δράση αυτού του φασιστικού μορφώματος πρέπει να απομονωθεί από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Δε διστάζουν, να μπουκάρουν σε νοσοκομεία, σε συλλόγους κ. α. ζητώντας λογαριασμό για το αν εργάζονται μετανάστες στα νοσοκομεία, ή αν δίνεται κοινωνική αλληλεγγύη, από φορείς όπως ο σύλλογος « Η Πύλη του Πολιτισμού», όπως έγινε χθες βράδυ.

Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες και καλούμε εργαζόμενους, άνεργους, μετανάστες, το λαό της περιοχής να απομονώσουν όσους καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα σε Έλληνες και Μετανάστες και όχι μόνο, γιατί αύριο θα στραφούν ενάντια στο λαϊκό κίνημα που παλεύει για το δίκιο του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δελτίο τύπου
Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

"Μια κίνηση πολιτών που συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων της δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να φοβηθεί αντιδράσεις μεμονωμένων ομάδων που ως σκοπό τους έχουν μόνο να προσελκύσουν την προσοχή.

Η πύλη πολιτισμού θα συνεχίσει το έργο της προάγοντας πολιτισμό στην εποχή της κρίσης που όλοι βιώνουμε.

 

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Η 18η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΚ Μπάσκετ στην Αργολίδα

Για τη 18η αγωνιστική το Σάββατο 23-2-2013 θα παίξουν:

στις 17:00 ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 - Α.Ο. ΕΡΜΙΟΝΗΣ (Κλειστό Ναυπλίου)
Το Ναύπλιο 2010, θα προσπαθήσει να επανέλθει στις νίκες, μετά τη βαριά ήττα στους Αγίους Θεοδώρους. Το ίδιο και η Ερμιόνη, η οποία προέρχεται από ήττα σοκ εντός έδρας από τον Άρατο Κιάτου. Η ομάδα του Ναυπλίου 2010, πιάνει στη βαθμολογία την Ερμιόνη σε περίπτωση νίκης...

στις 19:00 Α.Ο. ΟΙΑΞ - Α.Ο. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Κλειστό Ναυπλίου)
Ζητείται νίκη για τον ΟΙΑΚΑ, που μέσα στην Κόρινθο, άντεξε για ένα ημίχρονο παλεύοντας με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Το δε Ξυλόκαστρο προέρχεται από σημαντικό "διπλό" μέσα στην Ερμιόνη. Αναμένεται αμφίρροπο ματς...

στις 17:00 Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΒΕΛΟ (Κλειστό Ν.Κίου)
Ένα εύκολο απόγευμα, υπό κανονικές συνθήκες, αναμένεται να περάσει ο Αργοναύτης στο κλειστό της Νέας Κίου, αφού αντιμετωπίζει τον προτελευταίο της βαθμολογίας Διαγόρα, ο οποίος όμως προέρχεται από νίκη επί του τελευταίου Λεωνιδίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου