Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή ειναι η συμμορία της ληστείας με Καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο του Άργους στις 30/3/2012 (φώτο - βίντεο)


 Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από πολύμηνες έρευνες, σωρεία ληστειών, ένοπλων συμπλοκών με αστυνομικούς, διαρρήξεων οικιών και κλοπών αυτοκινήτων, που διαπράχθηκαν από επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση Αλβανών υπηκόων, η οποία δρούσε τα τελευταία δύο χρόνια στην Αττική και στο Άργος.

 

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Ναυπλιέων από την φιλαρμονικη και στρατεύσιμους (βίντεο)





















 Τα κάλαντα έψαλλαν στο Δήμαρχο Ναυπλιέων η φιλαρμονική του δήμου και στρατεύσιμοι από το ΚΕΜΧ Ναυπλίου.

Κάλαντα στον αντιιπεριφερειάρχη Αργολίδας





















Τα κάλαντα άκουσε σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος από στρατεύσιμους του ΚΕΜΧ Ναυπλίου και μικρά παιδιά.

Χριστουγεννιάτικες ευχές του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου





















 «Tη χρονιά που μας πέρασε, σαν να μην έφθαναν όλα τα άλλα, ο δήμος μας δοκιμάστηκε από τις δυνάμεις της φύσης ενώ συνεχίζει να δοκιμάζεται από μια άλλη, την οικονομική θύελλα. Ανταποκριθήκαμε το ταχύτερο, με τα μέσα που είχαμε, είμασταν παρόντες, εδώ, για όλους τους δημότες, με ειδική μέριμνα για τους αδύναμους με συσσίτια και πλήρεις υπηρεσίες πρόνοιας για όλους. 

Επίσκεψη του Γ.Ανδριανού στην «Κιβωτό του Κόσμου» (βίντεο)

























 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε σήμερα την «Κιβωτό του Κόσμου» και παρέδωσε αθλητικό υλικό, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη και τον Πρωταθλητή της Σφυροβολίας Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

Ευχές από την Ο.Μ. Άργους – Μυκηνών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
















 Τα μέλη της Ο.Μ. Άργους – Μυκηνών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., εύχονται σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία. Ευχόμαστε το 2014 να είναι μια χρονιά Δημοκρατικής Ανατροπής. Μια χρονιά που θα σημάνει το τέλος της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε όλοι μας. Μια χρονιά που θα μπούνε οι βάσεις για μια άλλη πορεία της χώρας, προς μια άλλη κοινωνία πιο Δίκαιη, πιο Ανθρώπινη, πιο Ελεύθερη, πιο Δημιουργική.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και χοροί από το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού Ναυπλίου

 
 Τα Χριστούγεννα ως κατ εξοχήν «εσωτερική» γιορτή, δε μπορεί παρά να αφορούν, πέρα από το δομικό για τον χαρακτήρα και την ποιότητα του ανθρώπου θρησκευτικό τους στοιχείο, και την εκπαιδευτική διαδικασία. Την Κυριακή το πρωί, η πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου ήταν ήδη καλυμμένη με πάγκους των σχολείων και των συλλόγων της περιοχής, στα πλαίσια της γνωστής αγοράς αγάπης. Λίγο πριν το μεσημέρι, όμως, πλημμύρησε από πιτσιρίκια προσχολικής ηλικίας έως και έφηβους των Λυκείων, όλοι μέλη του Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού Ναυπλίου.

Ευχές από τον Σωτήρη Κωτσοβό

 Oι εκλεγμένοι σύμβουλοί μας στο δημοτικό συμβούλιο, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, στα νομικά πρόσωπα του Δήμου μας , όλα τα μέλη του συνδυασμού μας & εγώ προσωπικά
σας ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ 2014 

Συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της Δημοτικής παράταξης «Άλλος δρόμος»





















Δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών.

 Με ευκαιρία των εορτών και του Νέου Έτους ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, θετική διάθεση εξόδου από τη σημερινή κρίση. Τους καλούμε να μας συναντήσουν στην προσπάθεια να κάνουμε το 2014 χρονιά δημοκρατικής ανατροπής στο Δήμο μας και στη χώρα συνολικά. Να αντισταθούμε σε όσους απαιτούν να πάρουν ότι με τόσο κόπο δημιούργησαν οι εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια. Τους καλούμε να συμμετάσχουν στην κοινή προσπάθεια για την οικονομική, παραγωγική, οικολογική ανασυγκρότηση της κοινωνίας μας. 

Απόφαση ΥΠΕΚΑ για έκπτωση 70% στο ηλεκτρικό ρεύμα των Φορέων Κοινωνικής Αλληλεγγύης
























 Σύμφωνα με όσα έχει ήδη εξαγγείλει ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Υπουργική Απόφαση «Κριτήρια και διαδικασία ένταξης σε ειδικό “Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης”» (Φ.Ε.Κ.3274/23.12.2013, τ. Β΄), σύμφωνα με την οποία παρέχεται έκπτωση 70% σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα προνοιακού χαρακτήρα, φιλανθρωπικά ιδρύματα που παρέχουν κοινωνική φροντίδα.

Σύμφωνα με την απόφαση ισχύουν τα ακόλουθα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου