Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος του δήμου Ναυπλιέων η Ν.Τραγγάλου (βίντεο)





















 Η Νατάσα Τραγγάλου ορκίστηκε σήμερα δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης του δήμου Ναυπλιέων στην θέση του παραιτηθέντος πρώην δημάρχου και δημοτικού συμβούλου Π.Αναγνωσταρά.

Δωρεά επιβατικού οχήματος στην Πυροσβεστικη Ναυπλίου από τον επιχειρηματία Κώστα Δέδε (βίντεο)





















 Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Δέδες και η εταιρεία ΑΣΠΙΣ Α.Ε δώρισε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στη Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου ένα λεωφορείο13ων θέσεων για τις ανάγκες μεταφοράς του προσωπικού.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον 2ο Παιδικό σταθμό Ναύπλιου





















Οι λιλιπούτιοι μαθητές του 2ου Παιδικού σταθμού στο Ναύπλιο παρουσίασαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 την χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, παρουσία των γονιών τους και των νηπιαγωγών τους.

Έπεσε στη φωτιά και έσωσε την 86χρονη γυναίκα του στα Δίδυμα
























 Ο ηλικιωμένος σύζυγος άκουσε τις κραυγές της 86χρονης γυναίκας του και έτρεξε στο δωμάτιο. Την είδε τυλιγμένη στις φλόγες, δίπλα στην ξυλόσομπα και στα έπιπλα που είχαν ήδη αρπάξει φωτιά.

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Κορινθία





















 Eυρεία αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε από χθες (19.12.2013), έως σήμερα (20.12.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Κορινθίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.  Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια τριάντα ένα (331) άτομα, εκ των οποίων διακόσια πενήντα τέσσερα (254) ήταν ημεδαποί και εβδομήντα επτά (77) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια εξήντα (260) οχήματα και δεκαέξι (16) καταστήματα.

Σαν σήμερα η Α΄ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου



















 Μετά την ανάληψη της στρατιωτικής αρχηγίας από τον Δ. Υψηλάντη και την κάθοδο στην Ελλάδα των φαναριωτών Αλ. Μαυροκορδάτου και Θ. Νέγρη, άρχισαν οι ετοιμασίες για μια εθνοσυνέλευση που θα αντικαθιστούσε προηγούμενους οργανισμούς όπως αυτόν της συνέλευσης των Καλτεζών. Για την προετοιμασία έγιναν δύο τοπικές συνελεύσεις στην Στερεά Ελλάδα. Με εγκυκλίους κλήθηκαν αντιπρόσωποι στο Μεσολόγγι και την Άμφισσα την 14η Σεπτεμβρίου, εορτή Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Η πρώτη, τοπική συνέλευση της Δυτ. Ελλάδος, τελείωσε την 9 Νεομ. 1821, και η δεύτερη περί τα τέλη του ίδιου μήνα. Από εκεί προέκυψαν οργανισμοί διοίκησης και πληρεξούσιοι για την Εθνική Συνέλευση ή Εθνική Βουλή όπως λεγόταν.

"Χριστούγεννα: Μουσική και Αγάπη" από το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών

 Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Άργος, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών, το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών σας καλεί στην γιορτή των μαθητών του "Χριστούγεννα: Μουσική και Αγάπη".

 

Ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνική Ενόπλων με τον Παναργειακό για φιλανθρωπικό σκοπό


















 Ένας ξεχωριστός αγώνας, για φιλανθρωπικό σκοπό θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ( 3μ.μ.) στο Άργος. Ο Παναργειακός θα φιλοξενήσει την Εθνική Ενόπλων σε ένα αγώνα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στις κοινωνικές δομές του δήμου Άργους- Μυκηνών.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στις βραβεύσεις για τον Κλασικό Μαραθώνιο





















 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε στην καθιερωμένη τελετή των ομαδικών βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο.   Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό του επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: 

Σε Δημόσια Διαβούλευση το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων





















 Ανοίγει σήμερα ο κύκλος της δημόσιας διαβούλευσης για τη διαχείριση των αποβλήτων, με την δημοσιοποίηση βασικών τμημάτων της εκπονούμενης μελέτης αναθεώρησης του Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων, τα οποία αποτυπώνουν το θεσμικό περιβάλλον και την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα, καθώς και τις πολιτικές και τους στόχους του νέου Εθνικού Σχεδιασμού.

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, δήλωσε :

Εκδήλωση για τα οφέλη της Οικιακής Κομποστοποίησης στο Κρανίδι

 Για τα οφέλη της Οικιακής Κομποστοποίησης, θα μιλήσει το Σάββατο 21-12-2013, ο περιβαλλοντολόγος κ. Αλέξανδρος Τσιρτσίκος, στην αίθουσα του ΓΕΛ Κρανιδίου. Την οικολογικού χαρακτήρα εκδήλωση, επιμελείται η Κοινωφελής Επιχείρηση, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού του Δήμου Ερμιονίδας.

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Πότε θα ανοίξετε το κολυμβητήριο;

 Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου κατηγορεί ανοιχτά τους τοπικούς φορείς και την πολιτική ηγεσία της πόλης, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της, κανένας δεν ενδιαφέρεται να ενημερώσει το σύλλογο τι μέλλει γενέσθαι με το κλείσιμο του δημοτικού κολυμβητηρίου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: 

 

Γραμματικόπουλος: Ρουσφετολογικές αναθέσεις από την δημοτική αρχή - Κομπάρσος του Τατούλη ο Κωστούρος (Ηχητικό)





















 Σαφείς αιχμές για τις απευθείας αναθέσεις και για το σε ποιους καταλήγουν, άφησε μιλώντας στον Σκάι Πελοποννήσου 102.3 και στους Ίωνα Ξυπολιά και Βασίλη Ζώη ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλιέων, Χρήστος Γραμματικόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου