Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης παραχώρησε αυτοκίνητο μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών προς τον Δήμο Ναυπλιέων






















 Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση του όγκου των σκουπιδιών πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Ναυπλιέων. Η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης – Ανακύκλωσης στο πλαίσιο της σύμβασης της με τον Δήμο Ναυπλιέων προχώρησε στην παραχώρηση ενός σύγχρονου αυτοκινήτου μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών προς τον Δήμο Ναυπλιέων.

10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών Αργολιδοκορινθίας





















 Τα τρία «Κ» συνεχίζουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού πέτυχαν εύκολα ή δύσκολα ξανά νίκες έναντι των αντιπάλων τους. Από κοντά στο «γκρουπ» των πρωτοπόρων ο ΑΠΟ Μεθάνων που πήρε το διπλό στην Ερμιόνη.

Ποδοσφαιρικός αγώνας της Εθνικής Ενόπλων και του Παναργειακού για φιλανθρωπικό σκοπό





















  Ένας ξεχωριστός αγώνας, της Εθνικής Ενόπλων και του Παναργειακού για φιλανθρωπικό σκοπό θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου (3μ.μ.) στο Άργος. Για τον λόγω αυτό δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΠΣ Αργολίδας από τον σύμβουλο επί αθλητικών θεμάτων του Πρωθυπουργού Γ.Μπόλλα και τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδος Β. Σιδέρη.

Έψαλλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο τα ΚΑΠΗ του δήμου Άργους Μυκηνών (βίντεο)



















Τα κάλαντα έψαλλαν σήμερα το μεσημέρι, μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Άργους Μυκηνών στο Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Καμπόσο.

Γιάννης Μανιάτης: 12 σημεία παρέμβασης για την Κεντροαριστερά στην Κ.Π.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.



















1. Οι Κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τόσο η σημερινή όσο και η προηγούμενη, με αίσθημα ευθύνης, με τεράστιο προσωπικό και συλλογικό πολιτικό κόστος, με πατριωτισμό και υπευθυνότητα, σήκωσαν στις πλάτες τους τις αμαρτίες όλης της Μεταπολίτευσης. Μιας Μεταπολίτευσης όμως που εκτός από τα αρνητικά της είχε και τεράστια θετικά, όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η απελευθέρωση των προοδευτικών πολιτών, το Α.Σ.Ε.Π., η εκλεγμένη Αυτοδιοίκηση,κ.ά.

Αυξημένα μέτρα της αστυνομίας στην Αργολίδα λόγω των εορτών (βίντεο)

Συνέντευξη της υπαστυνόμου Α΄ Ιωάννας Ροτζιώκου πραγματοποιηθηκε σήμερα στην αστυνομικη διεύθυνση Αργολίδας για τα μετρά της αστυνομίας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Επεισόδια και ξύλο σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Ναύπλιο



















 Πολύ ξύλο έπεσε το Σαββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ Ναυπλίου σε αγώνα ποδοσφαίρου εξ αναβολής, ανάμεσα στον Δυοβουνιώτη και τον Παμμετοχικό.

Εξαιρετική διάλεξη του Μ. Μελινού στον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου « Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»





















 Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου « Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» και ο Σύλλογος Θεολόγων Νομού Αργολίδος, διοργάνωσαν επίκαιρη διάλεξη με θέμα: « Ο Άχρονος στον χρόνο από τον Θρόνο», από τον Στάβλο στον Σταυρό.

Παραδοσιακά κάλαντα από το Λύκειο Ελληνίδων στο Άργος





















Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με εόρτιους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα απ΄όλη την Ελλάδα και τις αλησμόνητες πατρίδες στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο του Άργους.

Ολα τα αποτελέσματα των ομάδων ποδοσφαίρου της Αργολίδας για την αγωνιστική 21-22 Δεκεμβρίου 2013
























 Δείτε παρακάτω όλα τα αποτελέσματα των ομάδων ποδοσφαίρου της Αργολίδας για την αγωνιστική 21-22 Δεκεμβρίου 2013

"Αργολίδα 2000" το μέλλον του Ναυπλιώτικου ποδοσφαίρου

 Αυτή είναι το μέλλον του Ναυπλιώτικου ποδοσφαίρου. Είναι η παιδική ομάδα της ΄΄Αργολίδας 2000΄΄που χθες νίκησε 4-1 τη Δαλαμανάρα.

Το 6ο Νηπ/γείου Ναυπλίου πρόσφερε τρόφιμα στην "Πύλη Πολιτισμού"
























 Την Παρασκευή 20-12-2013, αντιπροσωπεία του 6ου Νηπ/γείου Ναυπλίου (γονείς και παιδιά) πρόσφεραν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο της "Πύλης Πολιτισμού" Ναυπλίου.Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ"στους ευαισθητοποιημένους γονείς του Νηπιαγωγείου για την πραγματικά συγκινητική προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου