Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ απο την αυτοκτονία 28χρονου οπλίτη από το Άργος

















 Θρήνος στο Άργος από την είδησης της αυτοκτονίας 28χρονου Αργείου Α.-Χ.Π. επαγγελματία οπλίτη εν ώρα υπηρεσίας στο νησί της Λέσβου. Το τραγικό περιστατικό έγινε τη νύχτα σε σκοπιά του 265 τάγματος στο Μανταμάδο της Μυτιλήνης.

Τελικός σήμερα στο "Άργος Chef" (βίντεο)


















 Τίτλοι τέλους πέφτουν σήμερα Σαββατο 28 Δεκεμβρίου, με τον τελικό της τηλεοπτικής εκπομπής  Άργος Chef  που μεταδίδεται από το τοπικό κανάλι DRTV στις 22:00.

Ευχαριστίες απο το Kοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους

 Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν χτες βράδυ στο live του Kandinsky.Και καλά περάσαμε ,γιατί χρειάζεται να ξεφεύγεις απ τη μαυρίλα και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών ενισχύθηκε.

Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.
Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Ανοιχτά τα καταστήματα σε Άργος και Ναύπλιο την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου

























 Σύγχυση έχει δημιουργηθεί με το ωράριο των καταστημάτων της Αθήνας και τα κατά τόπους ωράρια. Τα καταστήματα του Άργους και του Ναυπλίου θα είναι ανοικτά την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Συλλήψεις από αστυνομική επιχείρηση σε Ναύπλιο Άργος και Κρανίδι

 Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, προσήχθησαν είκοσι έξι (26) και έγινε έλεγχος σε εκατόν είκοσι τέσσερα (124). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν ογδόντα ένα (181) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα επτά (37) παραβάσεις.

Συλλήψεις για ληστεία και κλοπή σε Άργος και Αργολικό






















 Την 27-12-2013/11.00 στο Αργολικό Αργολίδας, συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός (roma), ενώ αναζητείται άγνωστος συνεργός του.

Αναβλήθηκε για αύριο Κυριακή ο αγώνας της Εθνικής Ενόπλων με τον Παναργειακό





















 Λόγω της κακοκαιρίας και των συνεχών βροχοπτώσεων ο προγραμματισμένος για σήμερα ( Σάββατο) αγώνας Παναργειακού –Εθνικής Ενόπλων μετατίθεται για αύριο Κυριακή 29 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα ( 3) στο Στάδιο Άργους.(για αύριο η ΕΜΥ προβλέπει καλό καιρό στην περιοχή μας)

Τρόφιμα συγκεντρώνει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Αργολίδας στην Ν.Κίο
















 Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Αργολίδας με τα μέλη της και τους φίλους της την Κυριακή 29-12-2013 και από ώρα 10:00 πμ θα συγκεντρώνει τρόφιμα (μόνο κονσέρβες, ζυμαρικά,όσπρια, ζάχαρη,λάδι, γάλα εβαπορέ) μαζί με την βοήθεια της ενορίας Ν.Κίου και στο χώρο μπροστά της εκκλησιάς στην πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου