Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Εξαρθρώθηκε στο Ναύπλιο σπείρα διαρρηκτών από την Αλβανία

 Εξαρθρώθηκε, από την Ασφάλεια Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα που έκανε κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, ενώ εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Απάντηση Χελιώτη στην ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου





















Για μια ακόμη φορά οι εκπρόσωποι του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου επέλεξαν το δρόμο της εξυπηρέτησης μικροπολιτικών συμφερόντων – άραγε ποιών – και της συκοφάντησης του ΔΟΠΠΑΤ, του προέδρου του αλλά, αυτή τη φορά, και του ίδιου του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ανδριανού.

Προς οριστική αποκατάσταση της αλήθειας:

"Πορτοκαλοπόλεμος" στην Αθήνα με αγρότες και από την Αργολίδα





















Επεισοδιακή ήταν η διανομή πορτοκαλιών την οποία είχαν προαναγγείλει οι αγρότες που διαδήλωσαν σήμερα στην Αθήνα κατά της φορολόγησης των αγροτεμαχίων.

Τα Δημοτικά Σχολεία Άργους έχουν ραντεβού με τον Άγιο Βασίλη




















 Πάρτε μαζί σας την πιο καλή διάθεση και ελάτε ...Τη Δευτέρα 23/12/2013 στις 7:30 το απόγευμα στη πλατεία του Άγιου Πέτρου θα μας περιμένει ο Άγιος Βασίλης.

Ν. Τσίτας: Η κυβέρνηση οφείλει να συμβουλευτεί το Οικονομικό Επιμελητήριο-Χρειάζεται σταθερό φορολογικό (ηχητικό)

























 Στις «Ραδιουργίες» του Σκάι Πελοποννήσου 102.3 μίλησε ο πρόεδρος του Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Νίκος Τσίτας με αφορμή και τις πρόσφατες εκλογές για ανάδειξη νέων Οργάνων σε όλη τη χώρα.

"Τα μυθικά πλάσματα του Νότου" στον Δον Κιχώτη

 Μετά την υπέροχη μουσική κατάδυση στις 7 θάλασσες χθες βράδυ, ο Δον Κιχώτης ταξιδεύει μέχρι τη Νέα Ορλεάνη για να γνωρίσει "Τα μυθικά πλάσματα του Νότου". 

"Το όνειρο του βοσκού" στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο

 Συνεχίζονται οι παραστάσεις της Παραμυθένιας Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο. Μετά τη θερμή υποδοχή που επεφύλασσαν μικροί και μεγάλοι στις δύο πρώτες παραστάσεις της Θάλειας Αντωνιάδη και της ομάδας της, «Το όνειρο του βοσκού» δίνει και πάλι ραντεβού με τους πιστούς φίλους της Παραμυθένιας Σκηνής για το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου!

Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος του δήμου Ναυπλιέων η Ν.Τραγγάλου (βίντεο)





















 Η Νατάσα Τραγγάλου ορκίστηκε σήμερα δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης του δήμου Ναυπλιέων στην θέση του παραιτηθέντος πρώην δημάρχου και δημοτικού συμβούλου Π.Αναγνωσταρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου