Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Ένας ξεχωριστός αγώνας, της Εθνικής Ενόπλων και του Παναργειακού για φιλανθρωπικό σκοπό θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ( 3μ.μ.) στο Άργος. Για τον λόγω αυτό δόθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΠΣ Αργολίδας από τον σύμβουλο επί αθλητικών θεμάτων του Πρωθυπουργού Γ.Μπόλλα και τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδος Β. Σιδέρη.
 

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΟΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τα τρία «Κ» συνεχίζουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού πέτυχαν εύκολα ή δύσκολα ξανά νίκες έναντι των αντιπάλων τους. Από κοντά στο «γκρουπ» των πρωτοπόρων ο ΑΠΟ Μεθάνων που πήρε το διπλό στην Ερμιόνη.

Στην ουρά, νικητής της αγωνιστικής ο Οίακας, που νίκησε στην έδρα του το Ξυλόκαστρο και έφτασε τις τρεις νίκες, αφήνοντας πίσω του τρεις ομάδες.Την πρώτη θέση μοιράζονται με δύο (2) ήττες το Κρανίδι που επικράτησε εύκολα των Αγίων Θεοδώρων, το Κιάτο που υπέταξε στο τελευταίο δεκάλεπτο το Λουτράκι (επέστρεψε ο τιμωρημένος ψηλός) και ο ΚΑΟΚ που νίκησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής τη Νέα Κίο. Το περασμένο Σάββατο οι «Αργοναύτες» έριξαν από την πρώτη θέση τα Μέθανα, μέσα στην Κόρινθο. Αυτή τη φορά όμως δεν τα κατάφεραν αφού έπεσαν πάνω στην πολύ καλή άμυνα του Παλαίμωνα και σε έναν εκπληκτικό Κανταρτζή που πέτυχε 25 με 5 τρίποντα. Τα Μέθανα, συνεχίζουν σε απόσταση αναπνοής, στη δεύτερη θέση με μόλις 3 ήττες, αφού επικράτησαν με 7 πόντους μέσα στην Ερμιόνη αφού «κλείδωσαν» τα ατού των γηπεδούχων με ζώνη 3-2.
 

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΕΨΑΛΛΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΓΟΥΣ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Τα κάλαντα έψαλλαν σήμερα το μεσημέρι ,τα ΚΑΠΗ του δήμου Άργους Μυκηνών στο Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Καμπόσο.  Ο δήμαρχος τους υποδέχτηκε στο γραφείο του παρουσία των αντιδημάρχων του Δήμου και τα άκουσε για τα καλά…. Ο δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων ότι του έδωσαν μεγάλη χαρά και ότι ο ίδιος κάνει ότι μπορεί  καλύτερο για τους δημότες  του αυτές τις δύσκολες εποχές. Ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες Καλά Χριστούγεννα και ένα καλύτερο 2014 για όλους. Ο κ. Καμπόσος δεν παράλειψε να αναφερθεί και για τον στολισμό της πόλης που φέτος με λίγα χρήματα είναι ότι το καλύτερο.
 

ΑΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με εόρτιους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα απ΄όλη την Ελλάδα και τις αλησμόνητες πατρίδες στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο στο Άργος. Συμμετείχαν η παραδοσιακή  μικτή χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων και η  εκκλησιαστική βυζαντινή χορωδία του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους υπό την διεύθυνση και διδασκαλία της χορωδίας του Ιωάννη Χαβιαρλή. Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους  Μυκηνών και της ΚΕΔΑΜ. Το παρών τους έδωσαν ο μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος ,ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος , ο περιφερειακός σύμβουλος Φ. Στεφανόπουλος ,η διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Α. Μαντά κα.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: « Ο ΆΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ» ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΛΙΝΟ, ΘΕΟΛΟΓΟ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο  Προοδευτικός  Σύλλογος Ναυπλίου « Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» και ο Σύλλογος  Θεολόγων Νομού Αργολίδος, διοργάνωσαν επίκαιρη διάλεξη με  θέμα: « Ο Άχρονος στον χρόνο από τον Θρόνο», από τον Στάβλο στον Σταυρό.  Η  διάλεξη πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στην αίθουσα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου « Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» με ομιλητή τον κύριο Μανώλη Μελινό, Θεολόγο-Συγγραφέα και Διευθυντή της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου. Ο Μ.Μελινός γεννήθηκε στην Μυτιλήνη , υπηρέτησε στην Αποστολική διακονία, διετέλεσε υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Ιεράς Συνόδου και διευθυντής ειδήσεων του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος. Επιμελείται και παρουσιάζει ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές με θεολογικά θέματα ,ιστορικά και πολιτιστικά.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Κ.ΡΟΥΤΟΥΛΑ

Ο Δήμος  Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός  Οργανισμός Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού) διοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που περιλάμβανε βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές του ελληνισμού, καθώς και τραγούδια Χριστουγεννιάτικα, με τη χορωδία “ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ”  υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου