Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτινές Ευχές και Ευχαριστήρια Επιστολή Συλ. Γονέων και Κηδ. Αγγελοπούλειου Δημοτικού Ανυφίου
























 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου θα ήθελε να ευχηθεί Ολόψυχα σε όλους Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά, ευχόμενοι για ένα Καλύτερο και Δημιουργικο 2014. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Κο Δημήτρη Κωστούρο, τον Κο Γιάννη Τζαρίμα, τον Κο Χρήστο Γραμματικόπουλο, την Κα Σοφία Πιτσάκη-Ξύδη και την Κα Μαρία Ράλλη, τον Κο Γεώργιο Νώτη και όσους μας τίμησαν με την φυσική τους παρουσία κατά την διάρκεια του 1ου μας Χριστουγεννιάτικου Παζαριού, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για περισσότερες δράσεις. 

Επαγρύπνηση συνιστά ο Δήμος Άργους Μυκηνών μετά και το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού


 Ενημερώνουμε πως στις 26/12/2013 από την Εθνική Μετερολογική Υπηρεσία εκδόθηκε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για ολόκληρη τη χώρα που θα επηρεάσει και το δήμο μας. Συνιστούμε σε όλους να αποφύγουν δραστηριότητες που μπορούν να αποβούν επικίνδυνες, συνεπεία των βροχοπτώσεων και των ανέμων. 

Ναύπλιο: Ευρηματική 27χρονη ήξερε να κλέψει αλλά δεν ήξερε να... κρυφτεί
























 Έναν ευρηματικό τρόπο βρήκε μια νεαρή γυναίκα στο Ναύπλιο τις ημέρες των Χριστουγέννων για να... ξαφρίσει ρούχα από εμπορικό κατάστημα ένδυσης. 

Επικίνδυνα ρέματα και χείμαρροι στο Ναύπλιο από την καταιγίδα (φώτο - βίντεο)





















 Κανένα σοβαρό πρόβλημα δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής από τα ορμητικά νερά των ρεμάτων και των χειμάρρων στην περιοχή του Ναυπλίου, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που βρίσκετε από το πρωί στα σημεία όπου δρόμοι περνούν μέσα από τα φουσκωμένα ρέματα.

Το Σάββατο 3μ.μ. ο αγώνας Παναργειακού - Εθνικής Ενόπλων





















 Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας Παναργειακού-Εθνικής Ενόπλων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ( 3μ.μ.) στο Άργος, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τίμησαν τον Γ.Χορμή στην Κόρινθο


















 Τους Γιώργο Χορμή και Τάσο Καραμάνο τίμησε η Λέσχη Φίλων της Κορίνθου "Θύρα 3", πριν την αναμέτρηση της Κυριακής (22/12) με τον Πανναυπλιακό.

Έκτακτη ενημέρωση: Φούσκωσαν τα ρέματα στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου
























 Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε όσους κινούνται στα χωριά Ν.Τίρυνθα, Αργολικό, Ν.Ροεινό και Παναρίτι. Το ρέμα του Ραμαντάνι και αλλά μικρότερα ρέματα κατεβάζουν πολύ νερό από νωρίς σήμερα το πρωί και ολόκληρος ο μηχανισμός του δήμου Ναυπλιέων και ο ίδιος ο δήμαρχος Δ. Κωστούρος μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου