Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Εγκαίνια των γραφείων του Συλλόγου ''ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ'' στην Ν.Κίο















 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας ''ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ'' μετά από 2 συνεχή και επιτυχημένα χρόνια ενεργούς δράσης , σας καλεί στα εγκαίνια των γραφείων του στο πρώην 
δημαρχείο Νέας Κίου, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 στις 18:00.

2 for Duetto στο Φουγάρο






















 Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 στις 9μμ και Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 στις 12μμ στο Φουγάρο Καφέ, ο Γιάννης Αρζιμάνογλου και η Κατερίνα Κέντρου ερμηνεύουν ένα διεθνές ρεπερτόριο με τραγούδια jazz, folk, pop cabaret, Tom Waits etc...!

Σφύζει από ζωή ο υδροβιότοπος της Νέας Κίου





















 Υδρόβια και αποδημητικά πουλιά όπως, φλαμίνγκο, κύκνοι, αγριόχηνες, πάπιες και ψαροπούλια έχουν κατακλύσει τον υδροβιότοπο της περιοχής Ναυπλίου - Νέας Κίου.

 

Παράταση σε άδειες λειτουργίας γηπέδων
























 Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που συνυπογράφουν οι Υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, παρατείνονται οι υφιστάμενες άδειες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων μέχρι την 30η Ιουνίου 2014. 

Γιατί οι ''ραδιούργοι'' τα χώνουν στην τοπική τηλεόραση; (ηχητικό)




















 Ακούστε την κριτική των ραδιούργων, θείου Τάκη, Βασίλη Ζώη και Ίωνα Ξυπολιά για την λειτουργία των επαρχιακών καναλιών.

Πέτρος Ζώτος: Σε ικανοποιητικά επίπεδα η πληρότητα στα ενοικιαζόμενα και στο Ναύπλιο (ηχητικό)





















 Ο πρόεδρος των Ενοικιαζόμενων Δωματίων-Διαμερισμάτων Αργολίδας, Πέτρος Ζώτος μιλώντας στις «Ραδιουργίες» του Σκάι Πελοποννήσου επισήμανε ότι η κίνηση στο Ναύπλιο και η πληρότητα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, κάτι που ενίσχυσε και ο καλός καιρός των τελευταίων ημερών, ενώ κόσμος αναμένεται και τις επόμενες ημέρες.

 

Στήριξη στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους





















 Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άργους επιβεβαιώνουμε την απόλυτη στήριξη στον Πρόεδρο μας και δηλώνουμε ότι φαινόμενα κατασυκοφάντησης και λασπολογίας σαν αυτά που συνέβησαν μέσω του διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες χαλυβδώνουν και ενισχύουν την εσωτερική συνοχή - όχι μόνο του Δ.Σ. του Συλλόγου- αλλά και της τεράστιας πλειοψηφίας των μελών του.

 

Ο φύλακας Αγγελ(ή)ς της Ερμιόνης…





















 Σε ένα κατάμεστο γήπεδο στη Νέα Κίο, πραγματοποιήθηκε το ματς της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του Αργοναύτη και της Ερμιόνης. Ο Αργοναύτης σε 9 αγώνες είχε πραγματοποιήσει 5 νίκες και προερχόταν από ήττα μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου Παλαίμωνα. Η Ερμιόνη σε 9 αγώνες είχε και αυτή 4 νίκες (έκανε την 5η) και προερχόταν και αυτή από ήττα, αλλά στην έδρα της από τα φιλόδοξα Μέθανα.

Οριστική παραλαβή της μελέτης για το σπήλαιο του ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής Κεφαλαρίου





















 Παρόντος του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημητρίου Καμπόσου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος ανέγνωσε το υπ’ αριθ. 13 θέμα της ημερησίας διατάξεως και στην συνέχεια έδωσε το λόγο στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δ. Κρίγγο ο οποίος εισηγήθηκε το εν λόγω θέμα λέγοντας ότι, η Προγραμματική Σύμβαση του θέματος υπογράφτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2013 με συμβαλλόμενα μέρη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου