Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελεγχόμενη στάθμευση επιστρέφει στο Άργος





















Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή προσπάθησε να επιβάλλει τάξη στο θέμα της στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο της πόλης του Άργους. Άμεσα, παρά την απαγόρευση των προσλήψεων, κατάφερε να δημιουργήσει δημοτική Αστυνομία με πέντε άτομα μέσων μετατάξεων από άλλους δήμους.

Πρώτη δύναμη στην Πελοπόννησο η ΠΑΣΚΟ-Σ στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδο














 Στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας που διεξήχθησαν τη Κυριακή 15 Νοεμβρίου, για το περιφερειακό τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου αναδείχθηκε πρώτη η παράταξη της ΠΑΣΚΟ-Σ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη Πελοπόννησο:

Το Σάββατο ανοίγει το πάρκο του Αι Βασίλη στο Ναύπλιο





















 Ο πεζόδρομος της Βασιλέως Κωνσταντίνου ανάμεσα στο πάρκο Κολοκοτρώνη και το πάρκο ΟΣΕ στο Ναύπλιο ντύνεται γιορτινά και υποδέχεται τον Άγιο Βασίλη το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 11.00 το πρωί.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα





















 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. (Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού) διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές του ελληνισμού, καθώς και τραγούδια Χριστουγεννιάτικα, με τη χορωδία “ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ” υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα.

Αιτήσεις επανασύνδεσης της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στον δήμο Άργους Μυκηνών




















 Από τον Δήμο Άργους Μυκηνών καλούνται οι δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες των Κοινωνικών και Προνοιακών Δομών του Δήμου , και τους έχει γίνει διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ανεξόφλητων οφειλών , να υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου .

Ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις :

"Νυχτερινές εξομολογήσεις" από τους Μίλτο Λογιάδη και Χρήστο Ζερμπίνο στο Βουλευτικό Ναυπλίου














 Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων δύο μοναδικοί σολίστ , ο Μίλτος Λογιάδης και ο Χρήστος Ζερμπίνος συναντιούνται τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8:30 το βράδυ στο Βουλευτικό για να μας μαγέψουν με δυο σπουδαία έργα, προϊόντα της δημιουργικής συνεργασίας τους, την «Εαρινή Ισημερία» (Παραδοσιακό) και «Από τα πλήκτρα στην καρδιά (Χατζιδάκις). 

Συγκέντρωση ειδών καθημερινής ανάγκης για τους κρατούμενους στις φυλακές Ναυπλίου






















 Και ενώ ετοιμάζουμε τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του τόπου μας, σήμερα πήγαμε στις φυλακές για να κάνουμε και εκεί μια μικρή εκδήλωση. Στην συνάντηση μας μάθαμε ότι οι μισοί από τους κρατούμενους έχουν δυσκολία να ντυθούν και να έχουν τα απολύτως απαραίτητα. 

Πρωτότυπη εκδήλωση από το "Θεατροδρόμιο": "Χριστούγεννα στο Ναύπλιο με τις δικές μας ιστορίες"

Ο σύλλογος Θεατροδρόμιο σας καλεί να βιώσετε ένα δημιουργικό και παιχνιδιάρικο τρόπο επικοινωνίας. Πως; 

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου μας καλούν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο του Άργους. 

World Jazz από την Νέα Υόρκη στο Ναύπλιο






















 Η Νάνα Σιμοπούλου, (www.nana.net), ταλαντούχα μουσικοσυνθέτης που κινείται στην διακεκριμένη σκηνή της world jazz τραγουδώντας και παίζοντας κιθάρα και σιτάρ, καταφθάνει στην Ελλάδα (για μία ακόμη φορά) από την Νέα Υόρκη (όπου ζει και εργάζεται) για να εμφανιστεί σε μοναδικό στο είδος της ρεσιτάλ , την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στο Φουγάρο (www.fougaro.gr) στο Ναύπλιο.

 

"Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με το ΓΕΛ Αγίας Τριάδας!"

 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο "Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με το ΓΕΛ Αγίας Τριάδας!" θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013, στις 6.30 μμ.

Είδη πρώτης ανάγκης από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αδριανού στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»





















 Το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αδριανού, στα πλαίσια της δημιουργίας ενός σχολείου ανοιχτού στην κοινωνία και της ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα προσφοράς και αγάπης στο συνάνθρωπο, διοργάνωσε ενημερωτικές δράσεις γνωριμίας με το σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου




















 Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας τοΣάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα! Ξωτικά, σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια, «Αγέλαστες Πολιτείες» που μεταμορφώνονται, ο παπάς με την αγιαστούρα του, μουσικές, τραγούδια και φυσικά… ο Αη Βασίλης, θα γεμίσουν τη σκηνή του Αμφιθεάτρου! Σας περιμένουμε όλους!!!

Νέα έκδοση της Αργολικής Βιβλιοθήκης: «Οι Αρχαίοι Ποταμοί της Αργολίδας»

 Στην εκδοτική δραστηριότητα της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας και Πολιτισμού, προστίθεται ένα ακόμη σημαντικό βιβλίο. Πρόκειται για το σπουδαίο και μοναδικό βιβλίο του Κώστα Δάρμου, «Οι αρχαίοι ποταμοί της Αργολίδας» στο οποίο - για πρώτη φορά -καταγράφονται όλοι οι αρχαίοι ποταμοί της Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου