Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

"Χριστούγεννα στο ζαχαρένιο δάσος" για τους μικρούς μαθητές του Δον Πινέλο





















 Μια ακόμα μια καταπληκτική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι γονείς και φίλοι του Βρεφονηπιακού σταθμού "Δον Πινέλο" στο θέατρο Τριανόν.

Επίσκεψη του Δ. Κοδέλα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και στο ΕΚΑΒ
























 Την Παρασκευή 20/12, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων για τον κίνδυνο της διαθεσιμότητας αλλά και σε συνέχεια προηγούμενων επισκέψεων, ο βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου. Κατά την περιοδεία συζήτησαν με το σύνολο σχεδόν του προσωπικού του νοσοκομείου γύρω από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Διαπιστώθηκαν τα εξής:

Νέος παίκτης στον Παναργειακό































 Ο Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση από τον Ηρακλή Ψαχνών, ομάδα Β΄Εθνικής, τον επιθετικό Κώστα Σπανό, ηλικίας 23 ετών.

Επίσκεψη του Γ.Ανδριανού στην «Κιβωτό του Κόσμου»

























 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε σήμερα την «Κιβωτό του Κόσμου» και παρέδωσε αθλητικό υλικό, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη της Υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη και τον Πρωταθλητή της Σφυροβολίας Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

Αγορά αυτοκινήτων για τις Δασικές Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου
























 Πέντε καινούργια αυτοκίνητα τύπου SUZUKI JIMNI και νέο σύγχρονο επιχειρησιακό εξοπλισμό, που αγοράστηκαν από πόρους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, διατέθηκαν στις δασικές υπηρεσίες της με σκοπό την ενίσχυση και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας και της παράνομης διακίνησης καυσόξυλων στην ύπαιθρο.

Προσφορά αγάπης απο τους εργαζόμενους του super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ-JUMBO στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους
























 Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους ευχαριστεί θερμά τους 30 ( τριάντα) εργαζόμενους του super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ-JUMBO στην Δαλαμανάρα, για την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας, ρουχισμού και παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου