Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013


Σήμερα στο Κουτσοπόδι το τελευταίο αντίο στην Μαριάντζελα

 Σήμερα θα ψάλει η εξόδιος ακολουθία για την άτυχη Μαρία Αγγελική Ματράγκου.

Γεύση από "Café 1930" σήμερα στις Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος

 Σήμερα, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, και ώρα 7.30 το βραδάκι, στην αίθουσα τέχνης ¨Αμυμώνη¨ στις Στρατώνες Καποδίστρια, ο σύλλογος "Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους", σας καλούν στο "Café 1930" : από τη Λατινική Αμερική στο Παρίσι του 20ου αιώνα, μια μουσική βραδιά με την Ασπασία Μπάνου στο φλάουτο και τον Μιχάλη Λαδένη στην κιθάρα. 

Ο Φασισμός δεν περνάει στο Ναύπλιο

Δελτίο τύπου
Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό
Μέτωπο Αργολίδας

Το βράδυ της Τετάρτης 20/2, ημέρα γενικής απεργίας, μέλη της χρυσής αυγής Αργολίδας επιτέθηκαν στον πολιτιστικό σύλλογο «Πύλη Πολιτισμού» στη συνοικία της Πρόνοιας. Η επίθεση αυτή έγινε με σκοπό να τρομοκρατήσουν τα μέλη του συλλόγου που εδώ και καιρό πραγματοποιούν διανομές τροφίμων σε άπορους συμπολίτες μας, χωρίς να ξεχωρίζουν τους πεινασμένους και τα παιδιά τους ανάλογα με το χρώμα του δέρματός τους. 

Αυτή είναι η Μαρία - Αγγελική Ματράγκου που έχασε άδοξα την ζωή της στην θεομηνία της Αθήνας

 Μία δυναμική και με πολύ καλές σπουδές όμορφη κοπέλα, στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας - με πολλές φιλοδοξίες για τη ζωή και με πολλά ενδιαφέροντα - ήταν η Μαριάντζελα Ματράγκου, η οποία έχασε τη ζωή της εντελώς άδοξα κατά τη διάρκεια της νεροποντής που έκανε αδιάβατη χθες τη Λεωφόρο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου. Όπως δυστυχώς αποδείχθηκε, η μοίρα είχε άλλα σχέδια… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου