Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013


ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Με τα τρακτέρ τους έφτασαν στην Ομόνοια οι αγρότες Νίκος Αγγέλου και Βασίλης Βλάχος από την Αργολίδα,για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, όταν ομάδα νεαρών άρχισε να πετάει μολότοφ προς τους αστυνομικούς στο ύψος της Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.


ΑΠΕ//ΜΠΕ -EPA //ZOUGLA

ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ


Σε συμβολική κατάληψη του κόμβου της Ενδεκάτης στο Ναύπλιο προχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι  που συμμετείχαν νωρίτερα στην απεργιακή κινητοποίηση στο Άργος. Αγρότες με τα τρακτέρ τους, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, εμποροβιοτέχνες και μέλη εργατικών σωματίων με πορεία από την πόλη του Άργους συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Ναυπλίου και διαμαρτυρήθηκαν για τα αντιλαϊκά μέτρα.  Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ



Στην πανελλαδική απεργία συμμετείχαν, σήμερα στο Άργος με συγκέντρωση
συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Αγίου Πέτρου, αγρότες,
αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, εργατικά σωματεία και εμποροβιοτέχνες της
Αργολίδας. Πριν την συγκέντρωση αγρότες από το μπλόκο του
Μάνεση στην Αργολίδα έκαναν πορεία στην πόλη του Άργους κορνάροντας και
φωνάζοντας συνθήματα για την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και
της Τρόικας. Επίσης άνεργοι μέλη του ΠΑΜΕ, απέκλεισαν για αρκετή ώρα την είσοδο της αγροτικής τράπεζας στο Άργος. Κατόπιν όλοι οι συγκεντρωμένοι έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης.

Απεργιακή συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου συμμετέιχε στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για σήμερα ημέρα Τετάρτη.

Εργαζόμενοι – συνταξιούχοι – άνεργοι– συμβασιούχοι συμμετέχαν στην συγκέντρωση που πραγματοποιηθείκε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου 10.30. Στο κάλεσμα αυτό συμμετείχαν συνδικαλιστικές παρατάξεις και φορείς.

Συνάντηση Καμπόσου με το προσκοπικό τμήμα Άργους



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου και των προσκόπων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους.
Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Αργειακά Προσκοπικά Μονοπάτια», ο Δήμαρχος παραχώρησε συνέντευξη στα παιδιά οι οποίοι είχαν το ρόλο των δημοσιογράφων. Οι ερωτήσεις κινήθηκαν σχετικά με τα προσκοπικά χρόνια του Δημάρχου και τις αξίες του προσκοπισμού.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών είναι πάντοτε αρωγός στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους και βοηθά παντοιοτρόπως τις προσπάθειές του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου