Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


 Αγρότες της περιοχής  Κορινθίας που εδώ και ημέρες είναι με τα τρακτέρ τους στα “Μακντόναλντ”στην Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών , προσπάθησαν να κλείσουν την εθνική οδό αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απέτρεψαν αυτή την ενέργεια κάνοντας χρήση δακρυγόνων .Η συμπλοκή ήταν άγρια. Ανάμεσα  στους αγρότες ήταν και ο δήμαρχος του Κιάτου Σπύρος Σταματόπουλος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τα ΜΑΤ, καθώς κι ο βουλευτής Αργολίδος με τον Σύριζα Δ. Κοδέλας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ


Στην Α΄ κατηγορία των ανδρών το Σάββατο γίνεται η 17 αγωνιστική και οι αγώνες είναι:
Ερμιόνη-Κιάτο 5μμ
Τήρων-Ναύπλιο 7,30μμ
Βέλο-Λεωνίδιο 5μμ
Μέθανα-Αργοναύτης 7μμ
Αρχαία Κορ.-ΟΙΑΞ 5μμ
Ξυλόκαστρο-Παλαίμωνας 3μμ.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ


Παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ,  Υποστράτηγο  Δαγγρέ  του  διοικητή του ΚΕΜΧ, Σχη(ΜΧ) Λεωνίδα Κακαβά , πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο εκπαιδεύσεως μηχανικού Ναυπλίου η ορκωμοσία των οπλιτών  Μηχανικού και Πεζικού της 2013 Α ‘ΕΣΣΟ . Την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος.  Το παρών τους  έδωσαν αξιωματικοί του Κέντρου,  αξιωματικοί των  Σωμάτων Ασφαλείας,   γονείς και συγγενείς των παιδιών .Έντονη εντύπωση έδωσε στην ορκωμοσία η απουσία των πολιτικών αρχών του τόπου ,αφού το παρόν του έδωσε μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Κοτίτσας, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΜΕ Ι.Χ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στις 22:00 στην οδό Ναυπλίου Μυκηνών στο ύψος του Ινάχου. Νταλίκα που κατευθυνόταν προς την Κόρινθο συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ αυτοκινητο τυπου Τζιπ με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια όπου η νταλίκα παρέσυρε το Ι.Χ αυτοκίνητο πάνω από 100 μέτρα και το μετέτρεψε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ

Α1 Κατηγορία
(20η αγωνιστική)
 ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητές 
1.ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣΚΟΙΛΑΔΑΣΣάββατο16/02/1315:00Καπετάνιος Π., Νενεκούμης Χ., Αλωνιστιώτης Δ. 
2.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝΕΡΜΙΟΝΗΣΣάββατο16/02/1315:00Καρακώστας Δ., Φωτόπουλος Α., Αργυρόπουλος Α. 
3.ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣΛΕΡΝΑΣΣάββατο16/02/1315:00Μανούχος Ε., Τόσκας Χ., Αργύρης Ι. 
4.ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ - ΜΕΘΑΝΑΛΥΓΟΥΡΙΟΥΣάββατο16/02/1315:00Κόλλιας Γ., Καραγεώργος Α., Κατσούδας Π. 
5.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣΔΡΕΠΑΝΟΥΚυριακή17/02/1315:00Κόλλιας Γ., Καραγεώργος Α., Αλωνιστιώτης Δ. 
6.ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥΝ.ΚΙΟΥΚυριακή17/02/1315:00Τσιτουρίδης Π., Αργύρης Ι., Αργυρόπουλος Α.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΥΚΗΝΩΝ


Την κλιμάκωση του αγώνα τους και το συντονισμό τους με τα υπόλοιπα μπλόκα της Πελοποννήσου, αποφάσισαν οι αγωνιζόμενοι αγρότες της Αργολίδας, σε νέα ευρύτατη σύσκεψη που έκαναν  χθες το βράδυ  στο μπλόκο του Μάνεση.  Στην σύσκεψη συμμετείχαν αγρότες από την Κορινθία ,Αρκαδία και Αργολίδα και αποφάσισαν το Σάββατο την κάθοδό τους στα διόδια Σπαθοβουνίου ( Εθνική Κορίνθου –Τριπόλεως) , στην Κορινθία. Μάλιστα οι αγρότες με τα τρακτέρ τους έκλεισαν για δύο ώρες την Εθνική  οδό Μυκηνών –Ναυπλίου.  Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΡΑΣΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟ AΡΓΟΣ Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ



 Tην Παρασκευή έως και την Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο Άργους θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων στο βόλεϊ. Συμμετέχουν τέσσερες ομάδες με τις δυο πρώτες της βαθμολογίας να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση. Συμμετέχουν οι  ομάδες  ΓΣΑ, ο Πανιώνιος , ο Παναθηναϊκός και ο πρωταθλητής των νησιών. Ο πρωταθλητής της περιφέρειας νησιών θα αναδειχθεί την Παρασκευή από αγώνα μπαράζ που θα γίνει στην Αθήνα και η νικήτρια ομάδα θα έλθει στο Άργος το Σάββατο για να δώσει τους αγώνες.
Το πρωτάθλημα ξεκινάει την Παρασκευή στις 6μμ  με το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου