Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Σύλληψη 48χρονου για χρέη προς το δημόσιο στο Ναύπλιο

 Συνελήφθη, στις 31-1-2013 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 48χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Δ.Καμπόσος: "Iστορική μέρα για το Άργος ο αγιασμός της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου"

 Συγκινητική ομιλία του Δημάρχου
 Μια ξεχωριστή ημέρα για το Άργος και το δήμο συνολικά ο Αγιασμός της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου την Τετάρτη 30/1/2013. Σηματοδοτεί την αλλαγή πορείας του τόπου μας στον τομέα του Τουρισμού και της «επένδυσης» του δήμου συνολικά στην εκπαίδευση.

"Τραγούδια που έγραψαν ιστορία" του δικού μας Γ.Ζέρβα στην ΝΕΤ

 Ελληνικά τραγούδια που έγραψαν ιστορία, το καθένα στο είδος του – από το σμυρναίικο και το ρεμπέτικο, μέχρι το ελαφρό, λαϊκό και έντεχνο. Έργα μεγάλων ελλήνων δημιουργών που εξέφρασαν τον ιστορικοκοινωνικό περίγυρο της εποχής τους, συνθέτοντας μια εικόνα της πολυμορφίας και της εκφραστικής δύναμης του ελληνικού τραγουδιού στον εικοστό αιώνα.
Κάθε επεισόδιο ανιχνεύει το «πορτρέτο» ενός τραγουδιού, μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό και αρχειακό υλικό.

ΚΚΕ Αργολίδας: Η αυταρχική κατρακύλα φανερώνει ταραχή για το ταξικό κίνημα

Δελτίο τύπου
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ

 «Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό τους τραυματισμούς, τις συλλήψεις, την άγρια επίθεση που δέχτηκαν δεκάδες συνδικαλιστές εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών από δυνάμεις των ΜΑΤ στο υπουργείο Εργασίας, οι οποίοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου