Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ 23Ο ΜΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ TRANSCRIPTION ENSEMBLE



 Το TRANSCRIPTION ENSEMBLE με τους Γιώργο Κανδυλίδη στο βιολί, τον Χρήστο Γρίμπα στο τσέλο και τον Νίκο Ζαφρανά στο πιάνο μαγεψε το κοινο στην πλατεια του Αγ.Γεωργίου χθες Παρασκευή στα πλαίσια του 23ου Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΗΝ Ν.ΚΙΟ


Το απόγευμα της  Πέμπτης  26/4/2014 στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου ΑΜΕΑ νομού Αργολίδας,  επισκέφτηκαν το χώρο του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ ΙΠΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ στην περιοχή της Νέας Κίου. Τα παιδιά  είχαν την ευκαιρία να δουν τα άλογα, να χορέψουν, να διασκεδάσουν, και να κάνουν βόλτα με την άμαξα. Οι γονείς των παιδιών  και φίλοι του Συλλόγου στο τέλος ετοίμασαν ένα μικρό κέρασμα για όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

ΝΑΥΠΛΙΟ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ

Η πόλη του Ναυπλίου όπως διακρίνεται από τον υδροβιότοπο της περιοχή Ναυπλίου Νέας Κίου , Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014.

ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ

Δύο μικρά κορίτσια απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά της παραλίας Καραθώνας στο Ναύπλιο ,  Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ

Παραδοσιακούς χορούς από ολόκληρη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες 25 Ιουνίου 2014 στον προαύλιο χώρο του Πρ.Ηλία Κουτσοποδίου. Την χορευτική βραδιά διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσοποδίου " Η Αγ. Κυριακή" με το Λύκειο Ελληνίδων Άργους. Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος κόσμου σε μια μαγευτική τοποθεσία.  


STUDIO B&G 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΥΚΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ATTIKA ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΝΟΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

Συνεχίστηκε χθες Τετάρτη 25 Ιουνίου αυτή τη φορά στον Προαύλιο Χώρος της Ευαγγελιστρίας,
το 23ο Φεστιβάλ Ναυπλίου με την Ορχήστρα Νυκτών Οργάνων ATTIKA και τον  τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο.

H Ορχήστρα Νυκτών Οργάνων ΑΤΤΙΚΑ συνέπραξε με τον καταξιωμένο τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο –γνωστό για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του και το πλήθος των διεθνών παραγωγών στις οποίες έχει συμμετάσχει-, υπό τις οδηγίες του μαέστρου της Άρη Δημητριάδη, σε μια βραδιά όπου η ανθρώπινη φωνή και ο γλυκός ήχος του μαντολίνου ταξιδέψαν το κοινό σε διαφορετικές χώρες και σε τέσσερις αιώνες μουσικής. 

'ΈΡΓΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Β’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜ. ΣΧ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

To Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρειας Πελοποννήσου και η Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτζου-Παράρτημα Ναυπλίου διοργανώνωσαν έκθεση ζωγραφικών έργων μαθητών της Β' τάξης του 3ου Δημ. Σχ. Ναυπλίου την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, ώρα 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ. στον κήπο της Πινακοθήκης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ Γ.Ε. ΝΑΥΠΛΙΟΥ


H ομάδα της Γ.Ε. Ναυπλίου στην διαδικασία του φάιναλ φορ κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στις 23-24 και 25 Ιουνίου, εξασφάλισε την πρώτη θέση και τον τίτλο στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τις απονομές στις φιναλίστ έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Ανδριανός.

Τα κορίτσια της ΓΕΝ σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης σήκωσαν το κύπελλο εν μέσω χειροκροτημάτων και με τους ήχους από το Ζορπά του Μ.Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου