Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ANAKOINΩΣΗ ΔΙΟΜΗΔΗ

diomidisargos2014
Κάναμε ειλικρινά μεγάλη προσπάθεια και κυρίως υπομονή εδώ και μια εβδομάδα, προκειμένου να μην πυροδοτήσουμε το ήδη τεταμένο κλίμα, να ανεχτούμε το «σκηνικό» που κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν και την προπαγάνδα. Σεβαστήκαμε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν βαρύ κατηγορητήριο, για το οποίο τελικά κρίθηκαν και τιμωρήθηκαν. Ως εδώ και μη παρέκει όμως. 
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει υπόνοιες για δήθεν συμμετοχή της ομάδας μας στην πρόκληση των επεισοδίων, καθώς και στον επηρεασμό της αθλητικής δικαιοσύνης. Αυτό είναι μεγάλη αθλιότητα & όποιος το πράξει, θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Και η αθλιότητα έχει τα όρια της. Όποιος έχει τα «κότσια» ας το πράξει ευθέως, με λόγια σταράτα, χωρίς υπονοούμενα και βεβαίως επώνυμα. Τέλος η λάσπη στον ανεμιστήρα, «Ιδού η Ρόδος, ιδού & το πήδημα».
 Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ έχει ήθος και αξιοπρέπεια και ευτυχώς δεν φέρει ευθύνη για καμία «μαύρη» σελίδα του ελληνικού handball.
 Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
 ΥΓ : Επειδή σεβόμαστε την ιστορία του στο χώρο του handball, καλούμε τον αθλητή της Α.Ε.Κ. κ. Καρυπίδη Σάββα να ανακαλέσει εντός 24 ωρών τα όσα αναφέρει για την ομάδα μας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Εκτός βέβαια αν έχει αποδείξεις ότι εμείς εδώ στο «χωριό» τα στήσαμε όλα, οπότε το λόγο έχει η δικαιοσύνη. 

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ...- ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Η ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων και η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες στις φυλακές. Οι έγκλειστοι στοιβάζονται σαν κοτόπουλα ενώ υπάρχουν κενές πτέρυγες λόγω υποστελέχωσης.
Ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενημέρωναν την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα προβλήματα του κλάδου και την αθλιότητα των φυλακών, η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων με ανακοίνωσή της επιβεβαίωνε όλη την αθλιότητα που βιώνουν οι κρατούμενοι.
Μετά την επίσκεψη μελών της Πρωτοβουλίας στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας και την κλειστή φυλακή Ναυπλίου, άμεση και καθαρή ήταν η διαπίστωση ότι ένα χάσμα χωρίζει τα δύο ιδρύματα. «Στην αγροτική φυλακή Τίρυνθας με χωρητικότητα 300 κρατουμένων, οι κρατούμενοι είναι μόλις 138, ενώ η κλειστή

ΝΑΥΠΛΙΟ - Εργαστήριο προσχολικής ηλικίας με την Αθηνά Μαρινάκη στο Φουγάρο.

 
Ταρατατζούμ! ο κόσμος όλος μια μουσική!
Ταξιδεύοντας μέσα από τους ήχους και τα μουσικά όργανα.

Η θεματική ενότητα για τις συναντήσεις του Ιουνίου είναι η κατασκευή μουσικών οργάνων μέσα από την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση συσκευασιών από την καθημερινότητα: μπουκάλια, κονσέρβες, κουτάκια, καπάκια, ρολά και ρολάκια θα γίνουν βροχή, μαράκες, ξύστρες και καραμούζες!

Για παιδιά 4-6 ετών.
ελάτε να λικνιστούμε στους ρυθμούς!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Πέμπτη (12, 19, 26 Ιουνίου) ώρα 18.00 – 19.15
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

5€ για μία συνάντηση
(στο κόστος περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα υλικά)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Ρίτα Ζηκίδου
27520.47370, 6940 295418

info@fougaro-workshops.gr

Kοπελα απο το Αργος διαπρεπει στο χωρο της μοδας!!!

Ενα δικο μας παιδι..... Μια κοπελα απο το Αργος διαπρεπει στο χωρο της μοδας!!!!!
 Η Μυρτω-Νικη Κωτσοναρου εχει καταφερει με τις δημιουργιες της να κλεψει τις 

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΤΗ Ν.ΚΙΟ


Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε εχθές (6.6.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Κίο και σε άλλες περιοχές της Αργολίδας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας και της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε πεντακόσια (500) άτομα, εκ των οποίων τριακόσια ενενήντα έξι (396) ήταν ημεδαποί και εκατόν τέσσερα (104) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τριακόσια ενενήντα δύο (392) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα έξι (56) άτομα, από τα οποία σαράντα (40) ήταν ημεδαποί και δεκαέξι (16) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τριάντα ένα (31) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -85.421,43- ευρώ.
Μία (1) ημεδαπή στην Αργολίδα, για ναρκωτικά.
Έντεκα (11) ημεδαποί ΡΟΜΑ στην Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ στην Αργολίδα, για αρπαγή ανηλίκου.
Ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου