Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, οι μαθητές , μικροί και μεγάλοι, του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, εκθέτουν τα έργα τους στην αίθουσα ΙΩ στους στρατώνες Καποδίστρια.
Φέτος με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εικοσιπέντε χρόνων λειτουργίας του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Άργους, εκτίθενται και μια σειρά από αφίσες από τις κατά καιρούς εκθέσεις και εκδηλώσεις του εργαστηρίου.
Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Ιουνίου, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Νίκος Γκαβούνος.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Άργους- Μυκηνών.
Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: 12:00-14:00 και 19:00-21:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α-Μ
Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος
Δημοτικός Σύμβουλος


Παράσταση της Ελληνικής Παράδοσης στο Άργος (φωτογραφίες)

‘Αμύγδαλό μου τσακιστό,
πολύ αγάπη σου χρωστώ…’
       Ο σύλλογος Ελληνικών χορών και εθνογραφικών ερευνών ‘Ελληνική Παράδοση’ παρουσίασε την τελική του παράσταση με τίτλο ‘Αμύγδαλό μου τσακιστό, πολύ αγάπη σου χρωστώ…’, την Κυριακή 22 Ιουνίου το βράδυ στους Στρατώνες Καποδίστρια στο Άργος.
Μικροί και μεγάλοι χορευτές, παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα της πλούσιας μουσικοχορευτικής μας παράδοσης, μέσα από χορούς, τραγούδια και δρώμενα αφιερωμένα στην αγάπη και τον έρωτα και εντυπωσιάζοντας τους εκατοντάδες θεατές που τους καταχειροκρότησαν.
Μεταξύ των θεατών ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Άργους-Μυκηνών Θοδωρής Βασιλόπουλος και ο αντιδήμαρχος Χρήστος Πετσέλης.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου