Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Ο Ιταλός Λεονάρντο Κουράτολο, νέος Πρόεδρος του Παναργειακού

kouratolo
Ο Ιταλός, πρώην πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας που είναι χονδρέμπορος φρούτων και αντιπρόσωπος της εταιρίας αθλητικών ειδών «LEGEA» στη χώρα μας αλλά και σε όλα τα Βαλκάνια,
Λεονάρντο Κουράτολο, είναι ο νέος Πρόεδρος του Παναργειακού.
Με δελτίο τύπου η ΠΑΕ ανακοινώνει:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναργειακού Α.Π.Ο, αφού δεν εξασφάλισε κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε την στήριξη από ντόπιους οικονομικούς παράγοντες της συνέχισης αυτής της πορείας για τη νέα περίοδο που έρχεται, αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας του επιχειρηματία κ. Λεονάρντο Κουράτολο ο οποίος και είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου μας.
Η συνεργασία αποφασίστηκε μετά τις διαβεβαιώσεις του νέου προέδρου ότι στόχος είναι η στελέχωση και ενίσχυση της ομάδος μας για την άνοδό της στην Β' Εθνική και γι' αυτό το λόγο στεκόμαστε όλοι ενωμένοι στο πλευρό του.
Ο Πρόεδρος είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και κατοικεί οικογενειακώς στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά , έχοντας έδρα την Αθήνα, στα Βαλκάνια, την Βραζιλία ενώ συχνά είναι τα επαγγελματικά του ταξίδια στην πατρίδα του, την Ιταλία. Αγαπάει το ποδόσφαιρο και το Άργος και αυτά είναι τα κίνητρα της ενασχόλησής του με τα διοικητικά της ομάδας μας".
http://argolika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου