Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πρωτιά για την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου από το Ναύπλιο στα 800μ. στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Νέων

 Η μεγάλη έκπληξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών (20-22 ετών) στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου 2014 έγινε στα 800μ. των νέων γυναικών, από μία Ναυπλιώτισσα.

Οι νικητές της Ανάβασης Αχλαδοκάμπου 2014





















Στον Αχλαδόκαμπο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου ο 3ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Οι συνήθεις ύποπτοι... ξαναχτύπησαν ενώ σε ακόμα έναν αγώνα δεν έλειψαν τα παραλειπόμενα.

Σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας για την ανθρωποκτονία του 57χρονου επιχειρηματία στο Σχίνο


















 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 57χρονου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής από τη σύντροφό του και τον γιο του, σε δασική περιοχή στο Σχίνο Κορινθίας.

Με τραυματισμό και πέμπτη θέση για Κοτσοβού στα Τρίκαλα





















 Έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών (20-22 ετών) που έγινε στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο και άφησε αρκετά θετικά και αρνητικά συμπεράσματα. 

Ο Μάκης Μαραγκός Παγκόσμιος πρωταθλητής στο "Wabba world Nafplio 2014" για 2η συνεχόμενη φορά

 Ο Πατρινός Μάκης Μαραγκός για 2η συνεχόμενη φορά κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή στο "Wabba World 2014" που έγινε στο Ναύπλιο 14 και 15 Ιουνίου 2014, στην κατηγορία του, σε μια μάχη δύσκολη αφού ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός.

ΚΚΕ Αργολίδας: Ξεπουλούν ακόμα και την Ακροναυπλία
























 Πρόσφατα εντάχθηκαν προς πώληση στον κατάλογο του ΤΑΙΠΕΔ, το σύνολο της περιουσίας των Ξενία Ναυπλίου, Nafplia palace,Αμφιτρύωνας και Ξενία Α΄ μαζί με τα οικόπεδα πολλών στρεμμάτων. Επίσης πωλούνται ακίνητα στο Αργος και στο Ναύπλιο καθώς και οι παραλίες Καραθώνα, ο υδροβιότοπος στην παραλιακή Ναυπλίου- Ν.Κιου στην πλευρά της θάλασσας, το Κονδύλι στο Δρέπανο, η Σαμπάριζα στην Ερμιόνη, η Θερμησία ,το Σαλάντι .

Αγώνας υπεραπόστασης 70 χλμ. «ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ» στον Πάρνωνα





























Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σπάρτης, ο Δήμος Σπάρτης, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η τοπική κοινότητα Αγ. Πέτρου και οι τοπικοί φορείς, ο ιστότοπος www.ultrarunning.gr, ο Αθλητικός Σύλλογος Καρυών ‘’Ο Καρυάτης’’, ο Α.Σ. Βουρβούρων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου Λακωνίας, με την ευγενική συμμετοχή του Συλλόγου Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ. Αττικής ως τεχνικός σύμβουλος του αγώνα, προκηρύσσουν τον αγώνα υπεραπόστασης 70 χλμ. στον Πάρνωνα με το όνομα «ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ Τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου, του πατέρα των θεών».

Ανακοινώσεις από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Αργπλίδας « Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ »
































 Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι του συλλόγου, σας προσκαλούμε στο κλείσιμο της χρονιάς, τη Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 7.00΄μ.μ..Θα συναντηθούμε στη καφετέρια ΞΕΝΟΝ, στη πλατεία Συντάγματος, στο Ναύπλιον.

26η εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος

 Οι προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες του Συλλόγου μας για το 2014 συνεχίζονται. Αυτή την φορά είναι η σειρά του Άργους να προσφέρει αυτό το αγαθό που δεν παράγεται, δεν κατασκευάζεται παρά μόνο δωρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

ΠΑΜΕ Αργολίδας: Oι απολύσεις στην Ελληνική Χαλυβουργία ανοίγουν το δρόμο στη βιομηχανία ομαδικών απολύσεων















 Η πάγια αξίωση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων μπήκε σε εφαρμογή. Η απόφαση για "αναβάθμιση" του Ανώτατου Συμβούλιου Εργασίας με συμφωνία και της ΓΣΕΕ, ως μηχανισμού που θα δίνει εγκρίσεις στους επιχειρηματικούς ομίλους ώστε να απολύουν ελεύθερα όσους και όποτε θέλουν είχε τα πρώτα της θύματα. Οι απολύσεις στην Ελληνική Χαλυβουργία συνιστούν συντριπτικό πλήγμα ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου