Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το Δημοτικό στάδιο Άργους είναι χώρος άθλησης η παιδική χαρά;
























 Σε παιδική χαρά έχει μετατραπεί το ΔΑΚ Άργους σύμφωνα με καταγγελία από το facebook του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Άργους, που συνοδεύεται μάλιστα και από φωτογραφία. Ο Σύλλογος καταγγέλλει στην ουσία πως το γήπεδο και ο πανάκριβος εξοπλισμός του βρίσκονται εκεί για να χρησιμοποιούνται από αθλητές σε αγώνες και προπονήσεις και όχι από μικρα παιδιά ως παιδική χαρά. Απάντηση στην καταγγελία έδωσε ο Νίκος Γκαβούνος για να λάβει ακόμη μια αποστομωτική απάντηση από τον Σύλλογο. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο τον διάλογο. 

Οργισμένη ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

 Ο ΝΟΝ θέλει να καταγγείλει όσους με έμμεσους και δόλιους τρόπους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις και να γνωρίσει τα ακόλουθα:

Υπό μερικό ελεγχο η πυρκαγιά στην Επίδαυρο





















  Σε ύφεση βρίσκετε η φωτιά που ξέσπασε στις 14:00 περίπου το μεσημέρι κοντά στην μονή Αγνούντος στον δρόμο της Επιδαύρου, σε δασική έκταση.

Δ.Κοδέλας: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον η ανεξέλεγκτη κατάσταση με τα απορρίμματα στην Ερμιονίδα





















 Ερώτηση προς τους Υπουργούς ΠΕΚΑ και Εσωτερικών κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας σχετικά με το εκρηκτικό πρόβλημα των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα. Στην ερώτηση επιρρίπτει ευθύνες στο Υπουργείο ΠΕΚΑ και στην Περιφέρεια για νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες και εξυπηρέτηση μεγάλων εργολαβικών συμφερόντων εις βάρος της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος και ζητά την “υλοποίηση ενός άμεσου, χωρίς γραφειοκρατικές ή άλλες καθυστερήσεις, έκτακτου σχεδίου ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ερμιονίδα σύμφωνο με τον εθνικό σχεδιασμό για ανακύκλωση και ανάκτηση.”

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου