Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Γιορτή Εθελοντισμού στην Καραθώνα

 Την Κυριακή αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με μια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ‘‘Αυτενεργώ στο Περιβάλλον’’.  Με το μήνυμα αυτό, η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Ναυπλιέων και τα εκπαιδευτήρια ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ διοργάνωσαν μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 19.00 μ.μ. έως τις 23.00 μ.μ., στην Καραθώνα.

Η συγκλονιστική προφητεία του Αργείου μακαριστού Μητροπολίτη Αντωνίου Κόμπου (+1920-2005) για την Συρία και την Ελλάδα (αφιέρωμα)

 «Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας "μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση (το 2005) που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...

Στις 4 Σεπτεμβρίου οι κληρώσεις του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 κατηγορίας στην Αργολίδα

 Την ερχόμενη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο Νέας Κίου, ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος για το Αργολικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου