Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Διεκδικεί υδροπλάνα για το Ναύπλιο ο Κωστούρος

 Συνάντηση με εκπρόσωπο της διοίκησης της εταιρείας HellenicSeaPlanes, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή υδατοδρομίων στην Ελλάδα είχε, χθες το απόγευμα, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος φαίνεται ότι βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί υδατοδρόμιοστο Ναύπλιο. 

Διαμαρτυρία στο Παλαμήδι των υπάλληλων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα (βίντεο)

 Κλειστούς θα βρουν και σήμερα οι τουρίστες και οι επισκέπτες τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Αργολίδας, καθώς συνεχίζουν για δεύτερη μέρα τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα.

Ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ η διάθεση σχολικών ειδών από τον Δήμο Ναυπλιέων

Σε χρόνο ρεκόρ εξαντλήθηκαν, σχολικές τσάντες, βιβλία, βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια που διέθεσε ο Δήμος Ναυπλιέων την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 στην πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά στο Δημαρχείο.

Ο Σύνδεσμος τεχνιτών οικοδόμων Ναυπλίου καταγγέλλει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσα

 Ο Σύνδεσμος τεχνιτών οικοδόμων Ναυπλίου καταγγέλλει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσα στο Κερατσίνι, από την φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Είναι οι ίδιοι που χτύπησαν ανελέητα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα. 

 

Ανακοινωση - Καταγγελία του ΠΑΜΕ Αργολίδας για τις δολοφονικές επίθεσεις της Χρυσής Αυγής

 Η Γραμματεία Αργολίδας του Π.Α.ΜΕ., καταγγέλλει την οργανωμένη μαφιόζικη δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα σε βάρος μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, εργατών της Ζώνης και πρωτοπόρων συνδικαλιστών, την περασμένη Πέμπτη καθώς και την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, προχθές στο Κερατσίνι, από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

ΠΑΣΟΚ: Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής

 Από το Γραφείο Τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ., σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το χρυσό προσωπείο του Αγαμέμνονα

 Το προσωπείο του Αγαμέμνονα είναι ένα εύρημα της ανασκαφής των Μυκηνών το 1876 από τον Ερρίκο Σλήμαν.

Το εύρημα είναι μία χρυσή νεκρική μάσκα και βρέθηκε πάνω στο πρόσωπο ενός σώματος που βρέθηκε στον ταφικό θάλαμο Ε'. Ο Σλήμαν πίστευε ότι ανακάλυψε το πτώμα του θρυλικού αρχαίου βασιλιά Αγαμέμνονα, από όπου η μάσκα πήρε το όνομά της. Σύγχρονες αρχαιολογικές μελέτες απέδειξαν ότι η μάσκα ανάγεται το 1500- 1550 π.χ., περίοδος πολύ προγενέστερη από την εποχή που ο Αγαμέμνονας υποτίθεται ότι έζησε. Ωστόσο, το όνομα της μάσκας παρά την ανακάλυψη παρέμεινε, και σήμερα η μάσκα εκτίθεται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.

Συστάσεις για τα εσπεριδοειδή απο το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου

 Την προσοχή των καλλιεργητών εσπεριδοειδών για τη μύγα Μεσογείου, εφιστά με ανακοίνωσή του το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου, καθώς όπως επισημαίνεται οι πληθυσμοί του εντόμου φέτος κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Ακαδημία Μπάσκετ του Οίακα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας

 Ο Α.Ο. Ναυπλίου «Οίαξ» ανακοίνωσε την έναρξη της ακαδημίας Μπάσκετ του ομίλου του για την περίοδο 2013-2014. 

Παραμυθένιες ορθοπεταλιές με το Θεατροδρόμιο

 Καθώς το φθινοπωρινό αεράκι αναμειγνύεται στο διάβα μας, νιώθουμε την ανασαιμιά του να πλέκει περίτεχνα την διαδρομή του.

Το ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ σας προσκαλεί.
Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο 
μ’ ένα διήμερο με αφηγήσεις και κατασκευές.

Γιορτή ντομάτας στην Κανδήλα Αρκαδίας

 Για άλλη μία χρονιά, τρίτη κατά σειρά, θα γίνει "Η γιορτή ντομάτας", στην Κανδήλα Αρκαδίας. Φέτος, η γιορτή θα γίνει στην κεντρική πλατεία του χωριού, την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013, το βράδυ.

Άρχισαν οι δραστηριότητες του Σκακιστικού Συλλόγου "Περσέας" Άργους

 Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αρχίζουν και οι δραστηριότητες του Σκακιστικού Συλλόγου "Περσέας" Άργους. Ήδη ξεκίνησαν οι εγγραφές και θα συνεχιστούν τα επόμενα δυο Σάββατα 21 και 28/9, τόσο για νέους φίλους του σκακιού, όσο και για παλαιότερους.

ΠΑΣΕΒΕ Αργολίδας: Η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του συστήματος

 Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που δολοφονήθηκε το βράδυ σε ενέδρα χρυσαυγιτών.

52,68% η συμμετοχή στην απεργία του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Συνάδελφοι - συναδέλφισσες

Το ποσοστό συμμετοχής στην απεργία του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας την  πρώτη μέρα 18-09-13 ήταν 52,68%.

Το ΚΚΕ Αργολίδας για τη δολοφονία του 34χρονου στο Kερατσίνι

 Το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να καταδικάσουν μαζικά και αποφασιστικά την επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα και τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής. 

ΝΟΔΕ Αργολίδας: Οι πολίτες να καταδικάσουν και να απομονώσουν κάθε πολιτικό σχηματισμό που ασκεί βία

 Η ΝΟΔΕ Αργολίδας απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες, σε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους του νομού μας και τους προτρέπει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου