Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχεται η ανάπτυξη στο Ναύπλιο - Προσοχή μην τρακάρουμε

Μπάμπης Αντωνιάδης
Συμμέτοχος (θέλω να πιστεύω ) στην ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Το τελευταίο καιρό περισσεύουν οι εξαγγελίες για αναπτυξιακά έργα στην περιοχή μας.

Εξαγγελία για την μαρίνα Ναύπλιου μέσα από την διαδικασία ΣΔΙΤ. Έχω ξεχάσει πια πόσες φορές έχει ακουστεί αυτή η εξαγγελία. Η εκβάθυνση του λιμανιού από χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και με παρέμβαση υψηλά ιστάμενου (υψηλότερα δεν γίνεται). Τώρα εάν όλοι λένε ότι η μελέτη κάπου χωλαίνει είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το θέμα είναι μήπως έχουμε άλλη μια εργολαβία τύπου Ανάβαλου….

Πανελλαδική – Παγκυπριακή Ποδηλασία Αγάπης στο Άργος

 Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε πολίτες, συλλόγους, επιμελητήρια και επιχειρηματίες, να στηρίξουν την φιλανθρωπική προσπάθεια της Πανελλαδικής – Παγκυπριακής Ποδηλασίας Αγάπης που θα βρίσκεται στην περιφέρεια από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2013.

Συνάντηση Μανώλη Αγγελάκα με εκπροσώπους των εργαζομένων

 Συνάντηση με αντιπροσωπείες της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ, της ΕΛΜΕ, των Δασκάλων, της ΠΟΕΔΙΝ και των εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού και στους ΟΤΑ είχε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας.

Το Σωμάτιο ιδιωτικών υπάλληλων Αργολίδας καταγγέλει την Χρυσή Αυγή

 Μέσα σε μια βδομάδα οι φασίστες Χρυσαυγίτες χτύπησαν δύο φορές σε δυο εργατουπόλεις του Πειραιά. Χτες το βράδυ δολοφόνησαν άνανδρα νεαρό άνδρα στο Κερατσίνι, μαχαιρώνοντας τον. Πριν λίγες μέρες χτύπησαν με λοστούς και καδρόνια με καρφιά πρωτοπόρους εργάτες, συνδικαλιστές και μέλη σωματείου της Ζώνης του Περάματος. Καταγγέλουμε τις μαφιόζικες πρακτικές τους. Είναι θρασύδειλοι, χτυπούν νύχτα κατά ομάδες και κρύβονται... Μάλιστα η Χρυσή Αυγή αρνιόταν επίσημα την οποιαδήποτε σχέση με το γεγονός μέχρι να τους διαψεύσει ο δράστης της δολοφονίας που ομολόγησε.

Η Κασίμη τρέχει στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ για το ειδικό γυμνάσιο Ναυπλίου


  Περισσότεροι από 80 ερασιτέχνες, αλλά έμπειροι δρομείς, φίλοι της Φλόγας, συμμετέχουν στην «Ομάδα Δρομέων Μακρινών Αποστάσεων της Φλόγας». Η Σοφία Κασίμη αποτελεί βασικό μέλος και από το 2010 που συστάθηκε η Ομάδα, φοράει στους δρόμους της τη φανέλα της «Φλόγας» στο μέρος της καρδιάς.

Στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου είναι η μέρα της.

Άλλη μια ευρωπαϊκή διάκριση για την Ιδρύτρια και Πρόεδρο του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος Ιωάννα Παπαντωνίου

 Λίγους μήνες πριν τη συμπλήρωση των 40 χρόνων λειτουργίας του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος και την έναρξη των εκδηλώσεων εορτασμού κατά τη διάρκεια του έτους 2014, η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μουσείων (Εuropean Μuseum Αcademy), αποφάσισε ταυτόχρονα με την απονομή του βραβείου EMA PRIZE 2013 (θεσπίστηκε από το 2011) να απονείμει την πρώτη της νέα διάκριση “LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD” στην Ιωάννα Παπαντωνίου, ως Πρόεδρο του ΠΛΙ που ίδρυσε η ίδια πριν από 40 χρόνια. 

Αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στις 19.00 στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο

  Καλούμε όλους τους πολίτες του Ναυπλίου και του Αργους, τα σωματεια και τους μαζικούς φορείς να συμμετάσχουν στην αντιφασιστική συγκέντρωση, να απαιτήσουμε να κλείσουν άμεσα τα γραφεία των δολοφόνων. 

«Γυναίκα με Άρωμα Βασιλικού» από το Θεατροδρόμιο στο παιδικό μουσείο «Σταθμός»

 O Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων του συλλόγου Θεατροδρόμιο διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά μια συντροφική βραδιά, στο παιδικό μουσείο «Σταθμός» του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου