Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας που δρούσε και σε οίκο ανοχής στο Άργος

 Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών. Συνελήφθησαν τέσσερα  μέλη κυκλώματος του. Σε βάρος του ενός συλληφθέντα εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, σωματεμπορία, εκμετάλλευση ανηλίκου, πορνογραφία ανηλίκου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Παρασχέθηκε προστασία και αρωγή σε δύο γυναίκες θύματα σε οίκο ανοχής στο Άργος.

Ξεκίνησε εκπομπές ο Τάκης Μάζος στον Must Fm

 Για άλλη μια χρονιά και πάλι στο ραδιόφωνο ο γνωστός παρουσιαστής Τάκης Μάζος. Αυτή τη φορά από τον ραδιοφωνικό σταθμό Must Fm 97mhz.

6ος αγώνας Πανελλήνιου πρωτάθληματος Motocross στα Φίχτια

 Μετά από τον αναπτυξιακό και ελπιδοφόρο αγώνα στην Πτολεμαΐδα, το πολύβουο και πολύχρωμο μελίσσι του ελληνικού Motocross κατεβαίνει στο Argos Motocross Park, την πλέον φιλική πίστα για τους θεατές, για τον 6ο αγώνα της χρονιάς.

Μαζική συμμετοχή στην απεργία των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα

 Με μαζική συμμετοχή των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Αργολίδα συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας Πέμπτη 19/9/2013. Παρέμειναν κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι και τα αρχαιολογικά Μουσεία του νομού.

Νεαρός επιτέθηκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ναύπλιο

 Περιστατικό με επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ναύπλιο από νεαρό άτομο σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ.

Ανοιχτή συνέλευση Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου

  Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, η γραμματεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε ανοιχτή συνέλευση της οργάνωσης, στο θεατράκι του ΟΣΕ και ώρα 19.00, με θέμα: «η πολιτική συγκυρία και το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ- από το συνέδριο στην πολιτική απόφαση της Κ.Ε., αποφάσεις και δράσεις για την οργάνωσή μας».

Θ.Γαλάνης: Παραιτηθείτε κ.Δαμούλο μαζί με όλους σας τους συνεργάτες

 Την παραίτηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου ζητά ο επιχειρηματίας Θανάσης Γαλάνης από το Λυγουριό μετά την δεύτερη παραίτηση μέλους της διοίκησης.

Σε ανοιχτή επιστολή του αναφέρει : 

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ταραντίλη μέγας χορηγός του Παναργειακού

 Ο Παναργειακός ειναι στην ευχάριστη θέση, να σας πληροφορήσει ότι θα έχει μέγα χορηγό το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ανατολικής Πελοποννήσου, του Παναγιώτη Ταραντίλη που βρίσκετε στο 3 χιλμ Άργους - Νέας Κίου στο Άργος όπισθεν volvo -scania , εγκαταστάσεις Ταραντίλη τηλ για ραντεβού κ πληροφορίες χρέωση αστικής κλήσης 10611

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου