Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ΡΟΜΑ για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από σπίτι

 Συνελήφθη, σήμερα 30-9-2013 το πρωί, στη Νέα Τίρυνθα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 33χρονος  ΡΟΜΑ.

Πανίσχυρο το ψηφοδέλτιο του Γραμματικόπουλου

 Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προέδρου του Ο.Ε.Β.Ε.Α Τάκη Μακρή με το Χρήστο Γραμματικόπουλο επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι το ψηφοδέλτιο του Γραμματικόπουλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι πανίσχυρο. 

 

Δείτε σε βίντεο την νίκη του Παναργειακού στο Αιτωλικό!

Τη νίκη πήρε ο Παναργειακός στο Αιτωλικό, με γκολ το 24’ από τον Λουμπαρδέα, μετά από συρτό φάουλ απέναντι στον Άρη Αιτωλικού που έδειξε τις αδυναμίες του ιδιαίτερα στον οργανωτικό τομέα. .
Δείτε το βίντεο:

Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ στο Άργος

 Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, γυναίκες, νέοι και νέες, το ΠΑΜΕ σας καλεί να συναντηθούμε στο δρόμο του αγώνα! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή! 

Διεύρυνση ωραρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου

 Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρατηρείται έντονη ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για πρόσβαση σε πληροφορίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σύλληψη για ναρκωτικά στους Μύλους

 Συνελήφθη, χθες 29-9-2013 το μεσημέρι, στους Μύλους , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας  41χρονος.

Αφιερωμένη η νίκη του Παναργειακού

Η διοίκηση το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Παναργειακόυ αφιερώνουν την χθεσινή νίκη της ομάδος στον αδικοχαμένο Λάμπρο Κατσένη. 

 

 

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής

Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Φίλων Κρύας Βρύσης ''Ο Κτενιάς''

 Ο πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος φίλων της Κρύας Βρύσης ''ο Κτενιάς'' έχει διανύσει μια πορεία 13 χρόνων. Από την ίδρυση του,παράλληλα με τα πολιτιστικά, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια εξωραϊσμού του χωριού μας.

 

Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους "ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ" στον Μώλο Φθιώτιδας

 Το δροσερό φθινοπωρινό βράδυ του Σαββάτου της 21ης του Σεπτέμβρη 2013 στον Μώλο Φθιώτιδας έντυσε με το τραγούδι της η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ, καλεσμένη στο 5ο χορωδιακό φεστιβάλ από το Πολιτιστικό Σωματείο «Χορωδία Μώλου».

Εκδήλωση: "Οι αναδιαρθρώσεις στην παιδεία και η πρόταση του Κ.Κ.Ε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου