Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Παναργειακός - Π.Φ.Ι. Πανόπουλο 3-0

 Παρουσία περίπου 1500 οπαδών ο Παναργειακός κυριάρχησε απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε το Πανόπουλο με 3-0.

 

Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές "εν δράσει" στο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου

Γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές του Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, παρά το ότι τους δυσκόλεψε λίγο ο καιρός, και δεν τους επέτρεψε να κάνουμε όλα όσα είχαν σχεδιάσει, εκάναν πολλά που ομόρφυναν το χώρο που ζουν τα παιδιά τους!

 

Έχασε ο Πανναυπλιακός μέσα στην Άρτα 2-1

 Με το αριστερό ξεκίνησε ο Πανναυπλιακός τις υποχρτεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League 2. Ηττήθηκε μέσα στην Άρτα με 2-1, από την τοπική ΑΕ Καραϊσκάκης. 

Εργαστήρι Ελληνικού Χορού Ναυπλίου

 Οι εγγραφές στο Εργαστήρι Ελληνικού Χορού Ναυπλίου άρχισαν! Θα μας βρείτε στο 7 της οδού Μαρτινιάς, δίπλα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, καθημερινά 6-9 το απόγευμα.

Ο Σεπτέμβρης που γέννησε την Ελλάδα - Η Άλωση της Τριπολιτσάς

 Η Τριπολιτσά ήταν πριν την επανάσταση το διοικητικό, οικονομικό και στρατιωτικό κέντρο της Πελοποννήσου. Η πόλη ήταν περίτειχη, με υψηλούς πύργους και μεγάλες σιδερόφρακτες πύλες. Το συμβούλιο των οπλαρχηγών, με την έναρξη της επανάστασης, έβαλε ως στόχο της κατάληψη της Τριπολιτσάς. Κι αυτό γιατί ήταν στρατηγικής σημασίας μεγαλούπολη, αλλά και γιατί θα ήταν ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην παραπαίουσα οθωμανική αυτοκρατορία.

Διασυλλογικοί αγώνες στην Νέα Επίδαυρο

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης συμμετείχε στους 4ους Διασυλλογικούς αγώνες Optimist και Lazer “Νέα Επίδαυρος 2013” που διεξήχθησαν στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2013 στη Νέα Επίδαυρο.

 

Αποφασίστηκαν κοινοί απεργιακοί αγώνες από σωματεία εργαζομένων του Δημοσίου τομέα στο Ναύπλιο

 Σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή 20/9/2013 στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου μέλη σωματείων εργαζομένων κυρίως του Δημοσίου τομέα, διαπίστωσαν τα εξής :

http://argolikeseidiseis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου